VIDEO Vlasnik je totalno poludio kada je ugledao svog nestalog psa

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

 

PSI SU ravnopravni članovi obitelji. Kada im se nešto dogodi, svaki vlasnik osjeća nevjerojatnu tugu. Teško je gledati bolesne i ozlijeđene ljubimce. Teško je gledati ljubimce koji zbog nečega pate, a najgore je biti odvojen od ljubimca s kojim svakoga dana provodite vrijeme. Nekada ta razdvojenost dolazi zbog posla ili putovanja na koje vaš ljubimac ne može ići, a nekada se dogode ružnije stvari. Nekada se dogodi da ljubimac nestane ili pobjegne.

Dovoljan je trenutak nepažnje i ljubimac se može zaigrati i otići u nepoznatom smjeru. Kada se dogodi takvo nešto, potrebno je puno ljudi, truda i vremena da ljubimac dođe na sigurno. Ovoj je obitelji nestao pas i deset dana nisu znali gdje se nalazi. Svi su bili tužni, no sve je to najviše pogodilo glavu obitelji.

Psiću danima nije bilo traga ni glasa. Nakon deset dana, vlasnica ga je uspjela pronaći i odvesti kući. Kada je njezin muž shvatio što se događa, potrčao je prema autu i nije mogao doći k sebi od uzbuđenja. Ovo je jedan od najljepših susreta vlasnika i ljubimca koji smo ikada vidjeli, a sigurni smo da će i vama uljepšati dan.index.hr

 

 

Za koga ćete glasati na parlamentarnim izborima?

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave
napovoljnija invalidska kolica