Ovom djedici nakon potresa na Banovini njegovi dosadašnji vlasnici više ne mogu pružiti dom

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Hrvatska udruga za skrb o napuštenim životinjama, Noina Arka, jučer je na svojem Facebook profilu objavila tužnu priču o jednom 13-godišnjem psu koji više nema svoj dom, prenosi portal Telegram.

Pekinezer Molly, je u Zagreb je na čuvanje došao nakon potresa na Banovini, dok se njegovi vlasnici ne snađu.

No, kako su javili iz Noine Arke, sve je izglednije da se situacija za Mollyjeve vlasnike neće tako skoro riješiti. To je razlog zbog kojeg su za njega odlučili potražiti novi dom i nove vlasnike.

Molly je maleni pas i već ima 13 godina ali, napominju iz Arke, ima još puno vremena pred sobom.

“Dobar sam i nisam zahtjevan, a možete me i oblačiti u razne kaputiće i hodati po špici sa mnom, mogu vam ja biti i fensi šmensi. Sa mnom vam je lako, samo me stavite pod ruku i idem s vama kud god krenete”, objavili su na Facebooku uz Mollyjevu fotografiju.

Zorica Juričić iz Noine Arke rekla je za Telegram kako je Molly trenutno kod jedne volonterske udruge. “Bilo je već puno poziva za njega”, kaže, ali dodaje da ipak još nije udomljen.

Mnogi bi pekinezere opisali malim hektičnim psima, ali Zorica govori kako je Molly za pekinezera jako dobar. “Bilo bi idealno kada bi svoju starost mogao proživjeti u miru”, priča nam.

Ako razmišljate o tome da Mollyju pružite novi dom, možete se javiti u Noinu Arku na 091/262 2619 ili poslati poruku na 091/521 4696.

Davorka Ožura

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?