Umirovljenici na jednodnevnom izletu u Njivicama

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Udruga umirovljenika grada Velika Gorica Podružnica Kobilić organizirala je jednodnevni izlet u Njivice. Pun autobus (60 ljudi) krenuo je sa Srećko tours put Njivica veselo i pjesmom od jutra. Uz pjesmu i ugodnu vožnju, te kraću pauzu u Ravnoj Gori stigli smo na odredište. Da se nebi sve svelo samo na kupanje i izležavanje, nastavili smo se i tamo družiti. Zajedno smo imali piknik ručak, nakon čega smo i na plaži veselili se i pjevali. Uz toplo more, sunce, predivno druženje sa puno smijeha dan je vrlo brzo protekao.

Povratak kući je također protekao super uz smijeh, šale, pjesmu. …onako kako to umirovljenici samo znaju. Želja mnogih da se što prije ponovi ovakav dan.

I na kraju, 22.8. umirovljenici su sudjelovali na već tradicionalnim seoskim igrama. Naravno, imali su ekipu za natjecanje u disciplinama potezanje užeta, skok u dalj, bacanje kamena s ramena, skakanje u vreći, trka parova, vožnja tački, bistrički ringišpil, pretakalo i nošenje jajeta u žlici. Bila je to  nedjelja puna smijeha i dobrog raspoloženja a koje itekako treba umirovljenicima, naročito ove zadnje dvije godine.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

PRED LJETNU STANKU

  Tijekom lipnja Podružnica „Seniori Studentskog grada“ iz istoimenog naselja u zagrebačkoj Dubravi dovela

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?