PRED LJETNU STANKU

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

 

Tijekom lipnja Podružnica „Seniori Studentskog grada“ iz istoimenog naselja u zagrebačkoj Dubravi dovela je svoje aktivnosti do ljetnog predaha.

Još do 15. lipnja nastavilo se sa uobičajenim vježbama za kralježnicu koju uglavnom korisrti ženska populacija, dok muški, ali i dio žena igra stolni tenis u sklopu projekta EU „Reketom do sreće i zdravlja“. Vrijeme se još provodi uz društvene igre poput kartanja belota. Linijski ples se nastavio, ali samo do sredine mjeseca jer su već mnogi krenuli na odmor. Tako se i zadnji puta prije ljetne stanke obavilo mjerenje tlaka i razine šećera u krvi.

 

 

Početkom mjeseca članovi su sudjelovali na sportskoj manifestaciji „Jarunski susreti“ u organizaciji Sporta za sve, gdje su se natjecali u raznim disciplinama a žene koje plešu tzv. „Linijski ples“ prisutnima su pokazale su svoje umijeće.

 

 

Iskoristili su se i „Dani Dubrave“ koji su pružili zadovoljstvo onima koji su zainteresirani za kazališne predstave, tako da se pogledala predstava „Čudo“ od Kazališne kuće Moruzgva, kao i Stand up pod nazivom „Splicki stand up“ kojeg su upriličili mladići iz Splita Tomislav Primorac i Ivica Lazaneo. Isto tako odličan je bio mjuzikl u režiji Aleksandra Kačurova, koji su izvele žene iz VIS-a Danice, dok se u Lisinskom pogledao projekt Crvenog križa „Od Solferina do zvijezda“.

 

 

  1. lipnja sudjelovalo se na Manifestaciji Nove TV„Zapreši s nama“ na Europskom trgu, a dok se drugi dan sudjelovalo na DM-ovoj ženskoj utrci koja se održavala na Jarunu.

Organizirao se i izlet gdje se posjetio drugi po veličini Muzej na otvorenom u Donjoj Kupčini, nakon čega se plovilo Kupom na Žitnoj lađi, gdje se i ručalo, a potom zabavilo na usputnoj stanici u restoraciji „Tihi gaj“ gdje se zaplesalo uz muzički sastav „Lolek i Bolek“.

Tijekom ljeta zainteresiranim članovima je omogućeno da svaku nedjelju idu na drugu destinaciju na more, stoga je, zbog vrućina, svima dobrodošla stanka do rujna, kada se ponovo družimo u punom sastavu.

                                                                                                                        Snježana Živčić

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?