U MARIJI BISTRICI I TOPLICAMA „JEZERČICA„

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Kao i svake godine tako smo i ove, već tradicionalno, organizirali posjet Mariji Bistrici, a u popodnevnim satima kupanje u Termalnim toplicama „Jezerčica“.

U rano jutro, u šest sati, krenuli smo prema Svetištu Marije Bistrice gdje su obavljeni vjerski sadržaji onako kao što svaki član Podružnice umirovljenika osjeća osobno da duhovno treba činiti.

Nakon svete Mise i križnog puta na Kalvariju, malo smo odmorili i krenuli prema Toplicama „Jezerčica“ gdje smo imali dogovoren ručak u 13,30 sati. Poslije ručka, krenuli smo na kupanje do večernjih sati. Moram napomenuti da smo se pridržavali svih epidemioloških mjera vrlo disciplinirano i odgovorno.

Iako nam ova situacija s COVIDOM 19 remeti naša druženja i izlete kojih je puno više u normalnim uvjetima, ipak smo ovaj izlet na radost svih sudionika obavili s veseljem i oduševljenjem.

Svi su bili zadovoljni i strpljivo čekamo da se situacija s koronom normalizira i da se opet vratimo našim druženjima. I sad se potvrđuje koliko nam naša druženja znače i koliko umirovljenicima trebaju druženja, susreti, izleti i drugi sadržaji koje ostvaruju u našim podružnicama i udrugama članicama Matice umirovljenika. (Hul)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?