U MARIJI BISTRICI I TOPLICAMA „JEZERČICA„

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Kao i svake godine tako smo i ove, već tradicionalno, organizirali posjet Mariji Bistrici, a u popodnevnim satima kupanje u Termalnim toplicama „Jezerčica“.

U rano jutro, u šest sati, krenuli smo prema Svetištu Marije Bistrice gdje su obavljeni vjerski sadržaji onako kao što svaki član Podružnice umirovljenika osjeća osobno da duhovno treba činiti.

Nakon svete Mise i križnog puta na Kalvariju, malo smo odmorili i krenuli prema Toplicama „Jezerčica“ gdje smo imali dogovoren ručak u 13,30 sati. Poslije ručka, krenuli smo na kupanje do večernjih sati. Moram napomenuti da smo se pridržavali svih epidemioloških mjera vrlo disciplinirano i odgovorno.

Iako nam ova situacija s COVIDOM 19 remeti naša druženja i izlete kojih je puno više u normalnim uvjetima, ipak smo ovaj izlet na radost svih sudionika obavili s veseljem i oduševljenjem.

Svi su bili zadovoljni i strpljivo čekamo da se situacija s koronom normalizira i da se opet vratimo našim druženjima. I sad se potvrđuje koliko nam naša druženja znače i koliko umirovljenicima trebaju druženja, susreti, izleti i drugi sadržaji koje ostvaruju u našim podružnicama i udrugama članicama Matice umirovljenika. (Hul)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

PRED LJETNU STANKU

  Tijekom lipnja Podružnica „Seniori Studentskog grada“ iz istoimenog naselja u zagrebačkoj Dubravi dovela

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?