Toliko jak da u 7 dana ukloni masnoću s trbuha

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Imate li i problema s viškom masnoće oko trbuha? Ovaj sjajni recept za mršavljenje će vam pomoći.

 

Mnogi su ti koji se cijeli život bore s viškom kilograma. Međutim, ima nas mnogih koji nakupljaju masnoću  točno oko trbuha. Masnoća koja se nakuplja na ovom području našeg tijela također je najnezdravlja, upozoravaju stručnjaci.

Tijekom godina, kada se ravnoteža hormona može donekle poremetiti, višak masnoće oko trbuha nakuplja se još brže, a toga se vrlo teško riješiti. Pored viška kilograma, često se javljaju i problemi s probavom. Postoji zatvor, nepravilna probava, napuhanost i vjetrovi.

Da biste se riješili svih ovih neugodnosti, možete si pomoći potpuno jednostavnim i prirodnim savjetom. Da biste pripremili recept koji će vam pomoći da uspješno izgubite kilograme, ponovno regulirate probavu i ubrzate metabolizam, trebat će vam 100 grama šljiva i litra vode za piće.

Uzmite posudu koja se može hermetički zatvoriti, u nju stavite prepolovljene svježe šljive, prelijte je vodom i stavite u frižider. Ostavite 24 sata a nakon toga možete  počniti konzumirati.

Svako jutro na prazan želudac popijte čašu mlake vode, a zatim popijte još jedan deciliter vode u kojem su natopljene šljive. Jedite i šljive. Pola sata kasnije popijte još jednu čašu mlake vode i doručkujte pola sata kasnije.

Ponavljajte tjedan dana i rezultati će biti vidljivi uskoro. Probava će se brzo regulirati i trbuh će postajati sve ravniji. Naravno, pored ovog recepta, morate jesti zdravu i laganu hranu i barem malo vježbati svaki dan.

Pijte vodu i biljne čajeve, držite se zdrave prehrane i brzo ćete moći izgubiti nekoliko dodatnih kilograma.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave