POHVALE I PRIZNANJA U UDRUZI UMIROVLJENIKA

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Utoplo predvečerje  održana je svečana skupština Udruge umirovljenika Europskih integracija Ivankovo u prostoru sale „Ivanovi dvori“ u Ivankovu.

Radno i svečano bilo je za šezdesetak članova Udruge i njihovih gostiju koji su pozvani da prisustvuju ovoj svečanosti. Na samom početku, sve prisutne pozdravila je predsjednica Udruge umirovljenika Ivankova Dragica Žgela i poželjela dobrodošlicu, a posebno uvaženim i cijenjenim gostima koji su svojom nazočnošću upotpunili ovaj radno svečani trenutak.

Nakon radnog dijela, Skupštini su se obratili pozdravnim govorom prisutni gosti. Rad Udruge pozitivno je ocijenio i pozdravio Jaroslav Masarini, član Izvršnog odbora Matice umirovljenika Hrvatske. Istaknuo je da prati rad Udruge, pohvalio njen aktivan i bogat program, te zaželio puno uspjeha u budućem radu i čestitao na dodijeljenom priznanju.

Svakako, puno pozitivnog i pohvalnog, uputio je načelnik općine Ivankovo, Marko Miličević i srdačno čestitao Udruzi na priznanju za rad i sudjelovanje u svim humanitarnim aktivnostima i društvenom djelovanju Udruge u općini Ivankovo pa i šire. Istaknuo je dobru suradnju i zaželio uspješan nastavak radnih aktivnosti Udruge.

Nakon radnog dijela skupštine, nastavljeno je ugodno i veselo druženje uz živu glazbu.(Hul)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?