ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA UDRUGE UMIROVLJENIKA

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Održana je godišnja skupština Udruge umirovljenika Predavac u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Na sjednici je predsjednik Udruge Stjepan Erdelja podnio izvješće o radu za 2020. godinu, koje je jednoglasno prihvaćeno.

Skupštini su, uz članove Udruge, prisustvovali gosti iz županijske Matice umirovljenika, načelnik Općine Rovišće Slavko Prišćan, a posebno smo počašćeni dolaskom predsjednice Matice umirovljenika Hrvatske Višnje Fortuna kojoj je to drugi posjet našoj udruzi.

Počasnim članicama Udruge postale su predsjednica MUH Višnja Fortuna, tajnica Matice umirovljenika Bjelovarsko-bilogorske županije Ana Urbanek i predstavnica tvrtke „Grex” Snježana Miklečić.

Na skupštini sve prisutne pozdravio je načelnik Općine Rovišće Slavko Prišćan, koji nas redovito podupire u radu kao jednu od aktivnijih i brojnijih udruga na području BBŽ-e.

Naša Udruga broji 162 člana, a uz sve aktivnosti koje imamo uspješno provodimo projekt Zaželi „Generaciji s ljubavlju”

Predsjednica Višnja Fortuna obratila se prisutnima, pohvalila je naš rad zahvalila na počasnom članstvu naše Udruge. S nekoliko riječi obratio nam se i predsjednik MU BBŽ-e Željko Held.

Nakon održanog službenog dijela skupštine načelnik i Izvršni odbor naše Udruge iznenadili su parove koji slave godišnjice braka cvijećem i tortama, te smo im poželjeli još puno godina ljubavi i zdravlja.

Predsjednik udruge Stjepan Erdelja sa suprugom Marijom proslavio je također Zlatni pir- 50 godina braka, a bračni par Dragica i Josip Lovrić čak 65 godina braka. Josip Lovrić je počasni predsjednik Udruge.

Nakon skupštine uslijedilo je druženje uz muziku i ples što su članovi s veseljem dočekali nakon popuštanja epidemioloških mjera.(Hul)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?