Televizijski novinar, Luka Mitrović postao šef PR-a Platforme UMIROVLJENICI ZAJEDNO

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Umirovljeničke udruge i stranke ujedinjene pod nazivom Umirovljenici zajedno predstavile su svoju platformu s kojom izlaze na lokalne izbore, poručivši da će udruženim snagama preuzeti odgovornost za sve socijalne skupine, a posebno za umirovljenike.

Podrška platforme Umirovljenici zajedno ima sve veću podršku umirovljenika. Naime, 17.04.2021.  dogovorena i nova suradnja sa jednim od najpoznatijih novinara, sada već umirovljenikom, Lukom Mitrovićem koji se sa svojim iskustvom i znanjem već prihvatio uloge glasnogovornika i šefa PR-a.

Od 2015. parlamentarna je stranka zastupana s jednim zastupnikom u Hrvatskom saboru izborivši zastupnika u X. izbornoj jedinici u sklopu Domoljubne koalicije. S HSLS-om imaju ustrojen Klub zastupnika HSLS-BUZ.

„Iskustvo jedne takve osobe kao što je gospodin Luka Mitrović je od neprocjenjive vrijednosti za platformu UMIROVLJENICI ZAJEDNO, posebno je se radi o osobi koja izvrsno poznaje umirovljeničku problematiku, ali isto tako i na koji je najbolji način možemo prezentirati našim potencijalnim biračima kroz medijski prostor ili pak uživo na brojnim mini skupovima koje ćemo u okviru epidemioloških mjera odrađivati na terenu“, istaknuo je Milivoj Špika.

„Kako je prikupljanje potpisa u tijeku zadovoljstvo je bilo vidjeti da nam ljudi prilaze i izvan mjesta za prikupljanje potpisa i spremno potpisuju podršku našim kandidatima za gradonačelnika Grada Zagreba Milivoja Špiku i dvoje zamjenika, Blanku Sunaru i  Branka Petrovića“, napisali su na stranici  platforme Umirovljenici zajedno.

Umirovljenici zajedno postoji kao izraz političke volje umirovljenika i simpatizera koji su se aktivirali kako bi pomogli svojoj generaciji, ali i cjelokupnom stanovništvu Republike Hrvatske.

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

CROATIA FIRST!!

Pažljivo slušajući što su sve naši političari pričali i još uvijek pričaju nakon nastupa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?