JEDNODNEVNIM IZLETOM OTKRILI LJEPOTE DONJEG MEĐIMURJA

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Počeli smo s aktivnostima nakon dugo vremena zbog prekida koju je uzrokovao korona virus. Naši članovi su već bili nestrpljivi i s velikim veseljem prihvatili nove aktivnosti. Prije puta u Donje Međimurje posjetili smo Gornje Međimurje i u Zagrebu Kazalište komedija gdje smo prisustvovali operetnom koncertu Valovi Dunava.

Šaljemo fotografiju sa prekrasnog zadnjeg izleta članova Udruge umirovljenika grada Čakovca. Put nas je  odveo u Donje Međimurje, mjesto Kotoriba. Posjetili smo Stari farof gdje nas je dočekala ljubazna domaćica Evica, a kasnije nam je lijepu priču o crkvi Sedam žalosti Blažene Djevice Marije i Svetog križa, ispričao župnik Ivan Kljujić. Posjet staroj kovačnici podsjetio nas je na stari zanat a jako ljubazne domaćice iz OPG Siladi pokazale su nam proizvodnju crnog ulja i ostalih kvalitetnih proizvoda iz njihovog asortimana. Kotoriba, kao mjesto, vrlo se pozitivno izmijenila u nekoliko godina.

Kratak odmor uz kavu i piće, te njihovo odlično pivo, članovi su se zadržali u hotelu Golf u Donjem Vidovcu s domaćicom gospođom Nestić. Gastro delicije osjetili smo u Marini Prelog s, naravno, ljubaznim domaćinom i curama koje su nas posluživale. Ploveći barkom na jezeru Prelog sa atraktivnim “skiperom” uživali smo nepunih dva sata u nezaboravnom doživljaju. Završnica našeg izleta bio je posjet OPG Zadravec u Oporovcu. Veoma gostoljubive domaćice, mama i kćer, priredile su nam degustaciju proizvoda od kozjeg mlijeka koje je zaista jedinstveno. Ovim putem zahvaljujemo svim domaćinima na ljubaznom dočeku. Članovi Udruge sa zadovoljstvom očekuju nove izlete koje nas u ovim vremenima još jedino vesele.

Ovim putem pozivamo sve članove da se prijave za sportska druženja koja će se održati 14. rujna u Gornjoj Dubravi gdje će sportske snage odmjeriti podružnice Belica, Nedelišće, Palovec, Strahoninec i udruga Čakovec.(Hul)

Antun Golubić

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

PRED LJETNU STANKU

  Tijekom lipnja Podružnica „Seniori Studentskog grada“ iz istoimenog naselja u zagrebačkoj Dubravi dovela

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?