Nevjerojatno! Tata je nakon 15 dana umro. Izdalo ga srce a  sestra je na dan očeve smrti već u podne podigla sav novac

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

 

Uvijek s pitamo: Kako spasiti starije od oduzimanja imovine na ovako bešćutan način?

 

Ponovno i ovoga puta nam se javila jedna gospođa i tražila da prenesemo njenu priču.

Podaci su poznati redakciji.

 

“Pročitala sam vašu objavu o zlostavljanju majke i što je zapravo napravio njen sin.

Javljam se jer sam imala sličnu situaciju i preporučujem tužbu protiv sina. To sam ja napravila jer mi je slivno napravila sestra. Bio je doista mučan proces ali je mojoj majci vračen i novac i stan, dok je mama bila kod mene i ja brinula o njoj. To se sve odigralo bez mog znanja. Sad mi je majka u domu, čista uredna, nepokretna je i zadovoljna kao i ja jer znam da je uredno zbrinuta uredna i sita.

Nas dvi sestre smo se odrekli prava na stan u korist treće sestre s tim da ugleda roditelje, i s tim da je raspolagala i svim novčanim sredstvima i štednji što smo s naše strane smatrale da bi bilo u redu naravno i mi smo se brinule o roditeljima. Mama je bila kod mene godinu dana jer nisam radila pa da malo olakšam sestri. Dok je mama bila kod mene, sestra je pritiskala tatu i ucjenjivala ga da bi se on potpuno pogubio i podmetnula mu ugovor ne o doživotnom uzdržavanju nego o darivanju stana u kojem moja majka nije bila ni spomenuta.

Naravno kad smo to saznali ona je već bila uknjižena kao vlasnik stana! Možete misliti kaosa. Tata je nakon 15 dana umro. Izdalo ga srce a  sestra je na dan očeve smrti vec u podne podigla sav novac. Ja sam odvela majku u stan i brinula o njoj. Sestra je uz naše prijetnje vratila novac. Sve smo dali na sud i trajalo je mučnih dvi godine.  Čak je išla i na viši sud. Majci je vraćen stan ali od sveg toga se jos više razboljela.  Ima demenciju no smjestili smo je u privatni dom. Uredna, cista a osoblje predivno sve tri nadoplaćujemo nesto za dom jer ima malu mirovinu.

Stan smo iznajmili a ta, nemoguće je nazvati sestrom, za mene umrla isti čas kad i tata. Nemoze čovjek vjerovati dokle ide ljudska zloba kad je imovina u pitanju.”

 

 Izbjegnite rizike i sačuvajte imovinu! Čak i od vlastite obitelji. Budite izuzetno oprezni u svemu.

 

Vijesti

Tuku ih, vrijeđaju i izgladnjuju. Njihovi udomitelji. I nitko to ne nadzire

Demografsko starenje stanovništva se povećava 

4 ključna problema starijih osoba u HRV.

Je li vam javno cijepljenje političara vratilo povjerenje u cjepivo AstraZeneca?

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?