Mama patka svako proljeće dovodi svoje slatke pačiće u posjet staračkim domovima

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Stanovnici i zaposlenici u Centru za trajnu njegu MM Ewing bili su svjedoci srčanog trenutka kada ih je jedna patka sa svojim pačićima obišla.

Slatkoća životinja ne poznaje granice. Ovi naši simpatični prijatelji uvijek uspijevaju upotpunitit naš dan i nasmijati sve oko sebe svojim slatkim i simpatičnim malim aktivnostima. Naravno, navikli smo na mačke, pse, pa čak i hrčke koji pokazuju svoju dražesnu prirodu. Ali što je s patkama? Jeste li iskusili ove momke izbliza? Prilično je privlačno!

Pogledajte, primjerice, ovu mamu patku. Ona svake godine posjećuje istu bolnicu kako bi posjetila novu obitelj. Centar za trajnu njegu MM Ewing u Canandaigua, u krajnjem New Yorku, već nekoliko godina svakog proljeća ugošćuje ovu malu slatku obitelj.

Svake godine dođe u isto  vrijeme jer je to postao njezin službeni dom za gniježđenje. Njezina je točnost savršena i odlazi s novorođenim patkama nakon što se lijepo prošeće oko cijelog kompleksa. Uspijevaju se pozdraviti sa svim stanovnicima prije nego što su se oproste od njih … samo da se ponovo vrate već sljedeće godine. 🙂

Ovu srdačnu gestu majke patke i njezine malene pačiće fotografirali su ovog proljeća zaposlenici MM-a Centra za trajnu njegu, koji su priču podijelili i na službenoj Facebook stranici zdravlja Thompson (matična tvrtka ustanove).

Napisali su: “Svake godine mama slijedi isti put. Suradnici u Odjelu za usluge – jedan od njih je rekao,” Ona nas je obučila “- imaju stare natpise kako bi nježno vodili nju i njezine bebe u slučaju da izgledaju kao da se spremaju Sidetracked. Oni kreću prema svjetlu prema otvorenim vratima na kraju hodnika. “

Stranica je također objavila fotografije mame patke s najnovijim dodacima njezine obitelji. Među podijeljenim slikama prva je slika imala patku mamu pored hodnika pomno praćenu njezinim pačićima koje su šetale dobro organiziranom linijom.

Jedan od zaposlenika u ustanovi držao je otvorena vrata ove šarmantne obitelji, jer je patke vodila njihova mama ispred zgrade i na otvoreno polje koje je okružuje. 

Sve do ove godine, ovaj nevjerojatan pohod majke patke i njezinih mališana bio je poznat samo stanovnicima ustanove, ali ovaj put su je uspjeli podijeliti sa cijelim svijetom.

Korisnici na Facebooku bili su presretni ovim događajem i obavijestili su Thompson Health tako da je ova priča uistinu uljepšala njihov dan, tjedan i mjesec. Jedna korisnica Jenifer Grey Cheney napisala je: “Ne mogu ni zamisliti koliko je ovo slatko! Ako je ovo godišnje, ona mora shvatiti da je sigurno mjesto”. Druga osoba Marilou Baker dodala je: “Predivno je vidjeti majku kako se brine o svojoj djeci. Bog ih blagoslovi!”

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?