Druženje i aktivnosti izvaninstitucijskih okvira

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Blagdansko druženje korisnika Doma za starije i nemoćne osobe Sisak

Članovi Građanske inicijative „Moj grad Sisak“ za korisnike Doma za starije i nemoćne osobe Sisak koji su uključeni u razne aktivnosti projekta Uključivanje starijih osoba u život zajednice izvaninstitucijskim uslugama organizirali su blagdansko druženje u sisačkom hotelu Panonija. Uz veselo druženje, osvježenje i blagdanske kolače razgovarali su o ovogodišnjim aktivnostima i susretima, između kojih posebno izdvajaju posjet Špancirfestu u Varaždinu, posjet ZOO vrtu, relaksaciju u Slanoj sobi, kupanje u Top termama Topusko, ali u druženja u Domu s Ivančicom Velić i Dašom Poredoš Lavor, te drugim volonterima.

Kako saznajemo od korisnika Doma oni žele da se susreti i aktivnosti ovakvog tipa nastave, a od Daše Poredoš Lavor dobili smo informaciju da je ovo bio završni susret što se tiče projekta Uključivanje starijih osoba u život zajednice izvaninstitucijskim uslugama, te da će isti u skladu s mogućnostima volonterski nastaviti i u 2016. godini na način da jednom tjedno dolaze u Dom i provode susrete s korisnicima, a za susrete izvan institucije potrebna su dodatna sredstva koje će nastojati pribaviti putem raznih projekata.

Partneri na ovom projektu su Centar za kvalitetu života Forum 50+ iz Velike Gorice i Dom za starije i nemoćne osobe Sisak. Projekt je financiran sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih.

 

Izvor:sisak.info

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave