ŽIVNULE AKTIVNOSTI I RADIONICE

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Udruga umirovljenika Sinj je u sklopu projekata “Život pun sadržaja” i “Informirajmo i realizirajmo” u lipnju 2021. provela prva dva dijela te aktivnosti. Dana 19. lipnja 2021. godine članovi Udruge su na sinjskoj Pijaci uz promidžbu Udruge dijelili letke na temu “ Socijalna prava osoba starije životne dobi”, te na taj način pozvali starije osobe na radionicu na istu temu koja je održana 24. lipnja 2021. u prostorijama Alkarskih dvora. Aktivnost je realizirana uz podršku Centra za socijalnu skrb grada Sinja i Hrvatske banke za obnovu i razvoj koja je donirala sredstva za ovu aktivnost.

Treći i četvrti dio aktivnosti planiramo u rujnu i listopadu 2021. kada bi se trebale održati još tri radionice te provesti podjela letaka po kućanstvima u gradu Sinju i okolici.

Dana 26. lipnja 2021., uz ručak, ples i pjesmu, primili smo u goste naše drage prijatelje iz Matice umirovljenika Makarska, te proveli veoma ugodno popodne u selo Radošić iznad Sinja, gdje se nas 50-tak zabavljalo do kasnih popodnevnih sati.

Dana 29. Lipnja 18 naših članova odazvalo se pozivu Županijske Matice umirovljenika na izlet brodom na relaciji Omiš – Šolta – Brač- Omiš, gdje smo uz stotinjak prijatelja iz ostalih mjesta Županije Splitsko dalmatinske cijeli dan uživali u prekrasnom krajoliku, putovanju brodom, kupanju, te pjesmi i zabavi.“ (Hul)

Piše: PREDSJEDNIK UDRUGE Miroslav ŠIRINIĆ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?