ŽIVNULE AKTIVNOSTI I RADIONICE

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Udruga umirovljenika Sinj je u sklopu projekata “Život pun sadržaja” i “Informirajmo i realizirajmo” u lipnju 2021. provela prva dva dijela te aktivnosti. Dana 19. lipnja 2021. godine članovi Udruge su na sinjskoj Pijaci uz promidžbu Udruge dijelili letke na temu “ Socijalna prava osoba starije životne dobi”, te na taj način pozvali starije osobe na radionicu na istu temu koja je održana 24. lipnja 2021. u prostorijama Alkarskih dvora. Aktivnost je realizirana uz podršku Centra za socijalnu skrb grada Sinja i Hrvatske banke za obnovu i razvoj koja je donirala sredstva za ovu aktivnost.

Treći i četvrti dio aktivnosti planiramo u rujnu i listopadu 2021. kada bi se trebale održati još tri radionice te provesti podjela letaka po kućanstvima u gradu Sinju i okolici.

Dana 26. lipnja 2021., uz ručak, ples i pjesmu, primili smo u goste naše drage prijatelje iz Matice umirovljenika Makarska, te proveli veoma ugodno popodne u selo Radošić iznad Sinja, gdje se nas 50-tak zabavljalo do kasnih popodnevnih sati.

Dana 29. Lipnja 18 naših članova odazvalo se pozivu Županijske Matice umirovljenika na izlet brodom na relaciji Omiš – Šolta – Brač- Omiš, gdje smo uz stotinjak prijatelja iz ostalih mjesta Županije Splitsko dalmatinske cijeli dan uživali u prekrasnom krajoliku, putovanju brodom, kupanju, te pjesmi i zabavi.“ (Hul)

Piše: PREDSJEDNIK UDRUGE Miroslav ŠIRINIĆ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

PRED LJETNU STANKU

  Tijekom lipnja Podružnica „Seniori Studentskog grada“ iz istoimenog naselja u zagrebačkoj Dubravi dovela

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?