Uz sve mjere opreza bili na izletu u Tuheljskim Toplicama

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Gotovo poslije godinu dana Upravni odbor je održao sjednicu jer se Skupština Udruge nije mogla održati radi sigurnosnih zdravstvenih mjera koje propisuje Nacionalni Stožer Civilne zaštite RH. Na sjednici UO analizirano je opće stanje u Udruzi od prošlogodišnje skupštine, kako u ostvarivanju aktivnosti, kojih nije bilo kao i financijskog stanja. S obzirom da nije bilo nikakvih aktivnosti tako kompletni izvještaji stoje na razini zaključaka prošlogodišnje Skupštine.

S obzirom da se mjere zbog Pandemije moraju držati i poštivati kako bismo se što prije vratili u normalni život, Sisačko-moslavačka županija je ponudila da može jedna grupa umirovljenika otići na jednodnevni izlet u Tuheljske toplice uz pridržavanje svih epidemioloških mjera predostrožnosti. Tako je jedna grupa bila na izletu uz sve mjere opreza, što je itekako dobro došlo da se konačno okupimo u malo većem broju i divno smo se zabavili, ispričali uz nadu da ćemo u skorijoj budućnosti početi normalno živjeti i ostvarivati naše aktivnosti i programe.

“Zahvaljujemo rukovodstvu Sisačko-moslavačke županije koji su nam u ovom teškom vremenu omogućili ovaj izlet.

Ovom prilikom srdačno pozdravljamo članove svih Udruga penzionera RH, a posebno naše članove koji nisu bili sa nama uz nadu da ćemo se uskoro početi družiti kao i nekada,” rekao je član Udruge Slavko Krenek.(Hul)

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave
napovoljnija invalidska kolica

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?