UNATOČ COVIDU USPJEŠNE AKTIVNOSTI

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Održana je godišnja skupština Gradske udruge umirovljenika Dugog Sela. Izvješće o radu podnio je Stjepan Jambrišak, predsjednik, koji je pored ostalog rekao:

-Plan rada za prošlu 2020. bio je opsežan i napregnut. Zbog pandemije COVID-19, plan smo morali prilagoditi prilikama. Godinu smo završili pozitivno, a to se vidi i po tome, što je 970 članova platilo članarinu.

Tijekom 2020. godine Udruga je organizirala izlete u Crikvenicu, 2 puta u Novi Vinodolski te u Mošćeničku Dragu. Istodobno u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa, 36 dugoselskih umirovljenika povoljno je ljetovalo u Selcu. Na jednodnevnim izletima u toplicama Jezerčice, Krapinskim toplicama te u Velikom Taboru i Tuheljksim toplicama u prosjeku je sudjelovao svaki drugi član.

Prije potpunog zatvaranja (u ožujku), Udruga je održala zabavu za Valentinovo i Dan žena, a sudjelovala je i na fašniku.

Za Božić su podijelili pakete potrebitim članovima. Ukupna vrijednost paketa je 10.000 kuna, a osigurala je za 70 članova jeftinija drva.

I na kraju za istaknuti je da je Gradska udruga umirovljenika Dugog Sela kupila 5 tona mandarina (vrijednost 18.000 kuna) i podijelila svim članovima(Hul)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?