STOŽER COVID POTVRDAMA UNIŠTAVA HRVATSKU POŠTANSKU BANKU

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Je li to moguće? Jedina velika državna banka ne smije zbog mjera Stožera primati klijente ako nemaju Covid potvrdu. S druge strane, sve privatne banke, sve u stranom vlasništvu, ne moraju primjenjivati nove mjere Stožera i tamo klijenti mogu i dalje ulaziti samo s maskom.

Dakle, cilj je jasan – oslabiti HPB, iznervirati klijente koji će prelaziti u strane banke i time uništiti jedinu značajnu domaću banku. Danas se javio čovjek koji je bio u poslovnici HPB-a i ispričao nam svoj neugodan događaj. Išao je nakon toga u ZABU i uvjerio se da za nju ne vrijede nove mjere Stožera.

Uništava se sve što je domaće hrvatsko a podlo se forsira globalizam.

Najveći broj klijenata HPB-a su umirovljenici koji trpe zbog sve toga. Umjesto da je uprava HPB-a digla glas i zatražila jednakopravan položaj s drugim bankama oni su pozvali umirovljenike da se više koriste internet bankarstvom!

Odvjetnički tim PH razmatra moguće podizane kaznene prijave protiv članova Stožera i zbog ovog očiglednog i vrlo štetnog čina diskriminacije koji se prenosi na građane.

Žele li ovim iscrpiti HPB i jeftino ga prodati strancima?

Ako uprava HPB-a ne stane na stranu umirovljenika i svih klijenata protiv apsurdne Covid potvrde onda ćemo i njih smatrati dodatno odgovornima. Ako im treba konkretna podrška za zaokret neka jave i mnogi od nas će doći u poslovnice diljem Hrvatske kako bi posebno našim umirovljenicima olakšali život.

 

Stranka Promijenimo Hrvatsku, prof.dr sc. Ivan Lovrinović

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?