SPORTSKI SUSRET ZAGORSKIH UMIROVLJENIKA

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Sudjelovalo je sedamdesetak sudionika koji su senatjecali u tri discipline: pikadu, belotu i visećem kuglanju. Ukupni pobjednik je Udruga umirovljenika Mihovljan, obzirom da je osvojila tri prva i dva druga mjesta

U Mihovljanu djeluje jedna od najaktivnijih umirovljeničkih udruga udružena u Maticu umirovljenika Krapinsko-zagorske županije. Dakako, zahvaljujući samoprijegoru i osobnom angažmanu predsjednika Željka Člekovića i članova njihove udruge.

Ta je udruga bila domaćin (i organizator) trećega sportskoga susreta umirovljenika i umirovljeničkih udruga iz Konjščine, Zlatar Bistrice, Zlatara, Radoboja, Oroslavja, Bedekovčine i Mihovljana. Sudjelovalo je sedamdesetak sudionika koji su se, u veseloj i opuštenoj atmosferi, natjecali u tri discipline: pikadu, belotu i visećem kuglanju.

U pikadu najbolje su bile ženska i muška ekipa domaćina, u belotu pobjeda je pripala natjecateljima iz Zlatar Bistrice, čije su kuglačice pobijedile i u kuglanju, uz mušku ekipu Mihovljana. Najuspješniji pojedinci su se okitili zlatnom, srebrnom i brončanom medaljom, a njihovim udrugama pripao je pehar.

-Ukupni je pobjednik Udruga umirovljenika Mihovljan, s obzirom na to da je osvojila tri prva i dva druga mjesta. Dobila je prijelazni pehar koji bi, ako ista udruga tri godine redom bude ukupni pobjednik, ostao u trajnome vlasništvu. Prvi su susreti bili 2018. godine, zatim sljedeće, a prošle godine nisu održani zbog poznatih razloga pandemije – kaže zadovoljni Željko Čleković koji se pobrinuo i za veselo cjelovečernje druženje umirovljenika uz ples.(Hul)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?