SPORTSKI SUSRET ZAGORSKIH UMIROVLJENIKA

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Sudjelovalo je sedamdesetak sudionika koji su senatjecali u tri discipline: pikadu, belotu i visećem kuglanju. Ukupni pobjednik je Udruga umirovljenika Mihovljan, obzirom da je osvojila tri prva i dva druga mjesta

U Mihovljanu djeluje jedna od najaktivnijih umirovljeničkih udruga udružena u Maticu umirovljenika Krapinsko-zagorske županije. Dakako, zahvaljujući samoprijegoru i osobnom angažmanu predsjednika Željka Člekovića i članova njihove udruge.

Ta je udruga bila domaćin (i organizator) trećega sportskoga susreta umirovljenika i umirovljeničkih udruga iz Konjščine, Zlatar Bistrice, Zlatara, Radoboja, Oroslavja, Bedekovčine i Mihovljana. Sudjelovalo je sedamdesetak sudionika koji su se, u veseloj i opuštenoj atmosferi, natjecali u tri discipline: pikadu, belotu i visećem kuglanju.

U pikadu najbolje su bile ženska i muška ekipa domaćina, u belotu pobjeda je pripala natjecateljima iz Zlatar Bistrice, čije su kuglačice pobijedile i u kuglanju, uz mušku ekipu Mihovljana. Najuspješniji pojedinci su se okitili zlatnom, srebrnom i brončanom medaljom, a njihovim udrugama pripao je pehar.

-Ukupni je pobjednik Udruga umirovljenika Mihovljan, s obzirom na to da je osvojila tri prva i dva druga mjesta. Dobila je prijelazni pehar koji bi, ako ista udruga tri godine redom bude ukupni pobjednik, ostao u trajnome vlasništvu. Prvi su susreti bili 2018. godine, zatim sljedeće, a prošle godine nisu održani zbog poznatih razloga pandemije – kaže zadovoljni Željko Čleković koji se pobrinuo i za veselo cjelovečernje druženje umirovljenika uz ples.(Hul)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

PRED LJETNU STANKU

  Tijekom lipnja Podružnica „Seniori Studentskog grada“ iz istoimenog naselja u zagrebačkoj Dubravi dovela

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?