DA LI SVI DOBRO POZNAJEMO LIJEK PROTIV RAKA?

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Dostupan je svima, svi ga dobro znamo. Dugo se znalo da čak može izliječiti rak, ali to je ostala uspješno skrivena tajna. Zašto?


Prema stranim medijima, za ovu se čudesnu biljku koja sprječava razvoj raka govori da je to upravo, limun.
Limun je čudesan lijek za koji se kaže da je deset tisuća puta snažniji od kemoterapije. I zašto je farmacija trebala skrivati ​​to otkriće?

Prema člancima je razlog, kako je navedeno, jer iz nje žele napraviti sintetički lijek, koji bi imao tako snažne učinke i, naravno, bio jako skup i upravo takav nepristupačan gotovo svima. Prema nekim člancima, ljekarna bi na ovaj način trebala zaraditi još više.

Limun je sjajan prirodni lijek. Ima sjajan okus, nema štetnih učinaka na naše tijelo. Jedini problem je pronalazak stvarno zdravog domaćeg limuna koji nije natopljen mnogim pesticidima i kemikalijama.

Limun možete jesti na različite načine, možete ga jesti kao voće, njegov sok možete iscijediti svako jutro u čašu mlake vode i piti na prazan želudac, možete začiniti salatu s njim … a kao što neki pišu, najučinkovitiji je protiv raka i to upravo iz čaše mlake vode.

Limunu mnogi pripisuju različita ljekovita djelovanja, među ostalim povoljno djeluju na želudac, ublažavaju bol, sprečavaju zatvor i reguliraju probavu, liječe i uklanjaju kašalj, sprječavaju nastanak sluzi u plućima, liječe grlo, ublažava simptome astme, potiče rad bubrega, uklanja bubrežne kamence.

Limun je prirodni antiseptik, djeluje protiv mikroba, bakterija, gljivica, regulira krvni tlak, ima antidepresivno djelovanje, sprječava zakiseljavanje tijela, što je ujedno i jedan od glavnih uzroka raka. Limun stvara alkalnost u tijelu, što je zauzvrat glavni uzrok odbijanja raka. U takvom okruženju stanice raka se ne mogu razvijati.

Istraživanje koje je trajalo dvadeset godina, točnije 1970. godine, pokazalo je kako limun može uništiti zloćudne stanice i uspješno se boriti protiv dvadeset vrsta raka, uključujući rak debelog crijeva, dojke, prostate, pluća, štitnjače.

Istraživanje je također pokazalo da tvari sadržane u limunu imaju deset tisuća puta jači učinak na stanice raka i uništavaju ih bolje od kemoterapije. Osim toga, limun ne uništava zdrave stanice.

 

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?