S UMIROVLJENICIMA IZ GLINE OBILJEŽILI ZNAČAJAN DATUM

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Matica umirovljenika Duga Resa i ove godine je organizirala obilježavanje važnog datuma za postojanje naše domovine Hrvatske – Dan vojno redarstvene akcije OLUJA.

Uprogramu obilježavanja sudjeluju sve naše aktivne sekcije (kuglači, nordijski hodači, članovi sekcije pikada, i viseće kuglane, kartaši i članovi kreativno rekreativne radionice) i gosti iz Gline , odnosno članovi Matice umirovljenika Glina.

Program je započeo  u devet sati kada će naši članovi sekcije nordijskog hodanja prošetati ulicama grada Duga Resa i uz obalu rijeke Mrežnice. U deset sati svi članovi sekcija MU Duga Resa i MU Glina uključili su se u natjecanja.

Športsko rekreativno druženje trajalo je do 12,30 kada smo se svi okupiti na prigodnom ručku gdje smo proglasili pobjednike i podijeliti im prigodna odličja.

Potrebno je napomenuti da se Kreativno rekreativna sekcija svim sudionicima poklonila ručno izrađene brezove metle i drvene kuhače. Ovi suveniri sjetili su nas na davne dane iz našeg života kada je gotovo svaka kuća imala barem jednog člana koji je znao izraditi metle za potrebe svoga domaćinstva. Nakon ručka nastavljeno je druženje uz veselje pjesmu i razonodu.

Zahvaljujemo se Matici umirovljenika Glina koja je svojim sudjelovanjem pridonijela svečanijem činu obilježavanja prigodnog datuma “Oluje”, kao i svima koji su nam pomogli u ovoj organizaciji.

Posebno hvala našem gradonačelniku Tomislavu Boljaru i Domu HV “Zrinski” Karlovac na ustupanju prostora kuglane gdje je održano kuglačko natjecanje.(Hul)

Piše Ana Piškurić

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave
napovoljnija invalidska kolica

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?