(RE) kreativci za seniore: Što vas očekuje u ožujku

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Ožujak, a s njim i proljeće polako nam kucaju na vrata. Epidemiološke mjere su pomalo popustile, veselimo se da popuštaju i dalje. Zima koja je polako već iza nas bila je zahtjevna i emocionalno i mentalno. Pogotovo je pogodila naše umirovljenike jer je upozorenje za smanjenjem kontakata jer je upravo njih kao najviše ugroženu  skupinu izolirala od starih navika, obitelji i druženja.

Zato smo posebno radosni što vas možemo pozvati da se pridružite projektu (RE)kreativci za seniore kojeg sufinancira ESF iz projekta „Pridruži se aktivni – Aktivni u mirovini“  i koji u  ožujku nadopunjuje svoje aktivnosti i prema priloženom rasporedu ih održava u Centru za kulturu Novi Zagreb.

Nositelj projekta je udruga Inkubator sreće, a partneri Centar za primjenu integriranog znanja Anzip, Nacionalni savez Treća dob te Centar za kulturu Novi Zagreb.

Kako bi i dalje ostali sigurni i zaštićeni te poštovali sve epidemiološke mjere za sve aktivnosti molimo prijavu na mail rekreativcizaseniore@gmail.com ili 095 7421 162 Danijela Medaković, voditeljica projekta.

Radujemo se aktivnostima.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj ovog dokumenta isključiva je odgovornost Udruge Inkubator sreće 

Koji je vaš favorit za gradonačelnika Grada Zagreba?
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?