MARA BUCINA PROGLAŠENA POČASNOM PREDSJEDNICOM

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Udruge umirovljenika općine Orle na svojoj godišnjoj skupštini u svibnju ocijenila je visokom ocjenom rad u protekloj godini. Unatoč epidemiološkim mjerama, umirovljenici su obavljali svoju osnovnu funkciju. Skupština je izabrala novo rukovodstvo. Ivan Bucina je novi predsjednik, a dopredsjednici su Stjepan Vrban i Stjepan Hudžin. Dužnost tajnika obnašat će Josip Vranić. U Izvršni odbor izabrani su još i Matej Hrenčević , Ljuba Duča i Ivan Ozimen.

Članovi Skupštne su proglasili Maru Bucinu počasnom, doživotnom predsjednicom koja je veoma uspješno vodila Udrugu umirovljenika posljednje 22 godine.

Koliki ugled uživa Udruga umirovljenika općine Orle vidi se i po tome što su skupštini bili nazočni načelnik općine Orle Ervin Vujica, donačelnik i dopredsjednik Općinskog vijeća. Istodobno istaknuta je primjerna suradnja i sa Zajednicom udruga umirovljenika Zagrebačke županije na čelu s Josipom Jakopačem, čija je izaslanica Marica Špičić, tajnica pozdravila Skupštinu.

Ivan Bucina, novoizabrani predsjednik kaže:
-Udruga umirovljenika općine Orle broji 276 članova. Preko 70 posto naših članova zaradilo je svoju mirovinu s osnova radnog odnosa, a 30 posto naših umirovljenika su poljoprivrednici.(Hul)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?