Pripremljen projekt “Potencijal je u aktivizmu”

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Matica umirovljenika Požeško-slavonske županije

I ako je vrijeme pandemije koronovirusa i provođenja epidemioloških mjera Matica umirovljenika Požeško-slavonske županije, u nemogućnosti provođenja redovitih aktivnosti, pripremila je projekt „Potencijal je u aktivizmu“ pri Europskom socijalnom fondu, a namjerava ga provesti preko Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva. Nositelj projekta je ova Matica, a sudjelovat će njene članice udruge umirovljenika gradova i općina.

-U travnju ne možemo organizirati tradicionalno natjecanje u pikadu, a upitno je održavanje sportskih susreta umirovljenika cijele županije u svibnju – kazao nam je Nediljko Nenadić, predsjednik Matice umirovljenika ove županije.

Navedeni projekt bi trajao od 12 do 18 mjeseci, a poticao bi uključivanje osoba treće životne dobi u civilno društvo kroz različite edukacije, izlete, druženja i slične aktivnosti. -Predviđamo dobivenim sredstvima nabaviti opremu kao što su tableti, mobiteli, prijenosna računala i slično kako bi se starije osobe informatički obučavale, te uključivale u nove društvene tokove i mreže – ističe Nediljko Nenadić.(Hul)

Koji je vaš favorit za gradonačelnika Grada Zagreba?
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?