Na sportskim susretima četiri udruge umirovljenika

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Udruga umirovljenika općine Vrpolje organizirala je  sportske susrete u kojima su sudjelovali natjecatelji iz četiri udruge umirovljenika iz Brodsko-posavske županije. Uz domaćina – udrugu iz Vrpolja, na sportskom susretu su bile udruge iz Slavonskog Broda, Nove Gradiške i Nove Kapele.

Ova sportska manifestacija umirovljenika održana je u povodu dana općine Vrpolje, a natjecanje se odvijalo u četiri discipline – pikadu, beli, kuglanju i šahu.

Uz to u pojedinačnoj konkurenciji najboljim kuglačem, na temelju rezultata, proglašen je Karlo Usnik iz Nove Kapele, a najboljom pikadisticom Mara Čorlukaiz Vrpolja.

Priznanja i pehare u ime organizatora pobjednicima uručio je predsjednik Udruge umirovljenika općine Vrpolje Josip Čivić. Susretima je prisustvovala i predsjednica Matice umirovljenika Brodsko-posavske županije i članica Izvršnog odbora Matice umirovljenika Hrvatske Ana Glivetić koja je čestitala pobjednicima i zahvalila domaćinima – Udruzi umirovljenika općine Vrpolje na dobro organiziranim sportskim susretima.

Nakon sportskih susreta domaćin je upriličio svečani ručak uz ugodno druženje natjecatelja i članova udruga do večernjih sati.

Ivan Knežević

Za koga ćete glasati na parlamentarnim izborima?

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave