Požar u Domu za nemoćne i starije: ‘Poginulo je šest ljudi’

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Glasnogovornik krapinsko-zagorske policije Zoran Lončar potvrdio nam je da je buknulo u 5 sati ujutro u subotu te kako su na teren brzo stigle vatrogasne snage..

U Domu za starije i nemoćne osobe u Andraševcu je izbio požar u kojem je smrtno stradalo više ljudi, potvrdili su nam u PU krapinsko-zagorskoj. U Zagorskoj javnoj vatrogasnoj postrojbi potvrdili su nam da je preminulo šestero ljudi.prenosi

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Na teren je izašlo devetero vatrogasaca iz JVP i još jedanaestero iz DVD-a. Dojavu o požaru dobili su u 5:23, a požar je ugašen u 6:19 jer se vatra bila razbuktala. Portal Zagorje.com objavio je snimku intervencije.

Požar je krenuo iz dvorišnog drvenog objekta koji je potpuno izgorio. Vatrogasci su pronašli šest tijela.

– Vatrogasci su na mjesto požara stigli u roku od 11 minuta od dojave, no vatra se već bila razbuktala i nije bilo moguće pristupiti evakuaciji – rekao je Dražen Sinković, zapovjednik zagorske javne vatrogasne postaje za Dnevnik.hr.

foto: Zagorje.com

Glasnogovornik krapinsko-zagorske policije Zoran Lončar potvrdio nam je da je buknulo u 5 sati ujutro u subotu te kako su na teren brzo stigle vatrogasne snage. Ugasili su požar, a onda nastavili hladiti objekt kako bi policija mogla ući unutra i napravit očevid.

 

Ostale okolnosti požara znati će se nakon završetka očevida.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave