Posmrtna pripomoć – Priča nezadovoljnih korisnika

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

 


 

Na adresu Treće dobi redovito pristižu pisma umirovljenika. Umirovljenici pišu i zovu kako bi nam približili svoje problemime, što ih muče u svakodnevici te silna nepravda koja vlada društvom. Prenosimo  jedan u nizu glasa umirovljenika  u cijelosti od nezadovoljnih korisnika usluga Udruge Posmrtne pripomoći.

 

Poštovani,

pošto smo pročitali na fejsu da jedan umirovljenički list podržava posmrtnu pripomoć odlučili smo Vas pitati. Navodno gospođa M. R. (podaci poznati redakciji) je pohvalila posmrtnu pripomoć.
Kad smo se učlanili 2010.godine članarina je bila 25 kuna i rečeno nam je da ima sve i grobno mjesto.  Sad kažu da imamo samo škrinju križ i papuče i cvijeće na škrinji bez grobnog mjesta a članarina je porasla na čak 39 kuna!

Pošto dajemo puno na ljekove a to stalno poskupljuje tražili smo svoj novac nazad ja i supruga uplatili smo 8375kuna . Možemo se iščlaniti a trebamo platiti i javnog bilježnika a kad smo se učlanjivali dobili smo samo pristupnicu i to nam je došao čovjek kući. Ime i prezime: KUČAR SINIŠA a oni kažu da neznaju što je on govorio jer je on umro.

ON JE POVJERENIK A DA SE ISčLANIMO TREBA POTVRDA OD JAVNOG BILJEŽNIKA. NAŠ SUSJED JE POSLAO POTVRDU KNJIŽICE I DOBIO POTVRDU KOLIKO NOVCA IMA I TO MOGU U NOMINALNOJ VREDNOSTI UPOTREBITI KAD UMRU. Mi mislimo da je to udruga i da mi imamo pravo na svoj novac (oprostite malo sam nevješta i pisanju)
Budući da smo umirovljenici i da nismo u financijskoj mogućnosti financirati liječenje supruge i mene obratili smo se udruzi “POSMRTNA PRIPOMOĆ, Gajeva 29, ZAGREB” da nam vrate uplaćeni novac kako bi si olakšali financijsku situaciju. Smatramo da je uloženi novac naš, pa smo poslali dopis o povratku financijskih sredstava na što smo dobili negativan odgovor. Njihova email adresa je sljedeća : nepravilnosti@mfin.hr 
Zato se obraćamo vama kako biste nam pomogli u rješavanju ove nepravde te objavili. Isto tako obirsali su naše komentare na njihovoj facebook stranici te nam zabranili više komentirati.
Unaprijed zahvalni
Potpisana je pristupnica 18. 03. 2010.
 
Korisnici usluga udurge Posmrtna pripomoć
Budoš Slavica i Josip
Kardinala Franje Šepera 32
31 431 Čepin
Stjecanje prava na temeljni ili posebni pogrebni standard Udruge (osim za one koji su se učlanili uplatom ukupnih pogrebnih troškova ili uplatom dvadesetogodišnje članarine) ostvaruje se na sljedeći način:
Više na njihovim stranicama:  POSMRTNA PRIPOMOĆ
Sa vašim pričama se možete javiti na urednistvo@trecadobhrvatska.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave