POSJETILI KOSTAJNIČKU KESTENIJADU

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Udruga umirovljenika Stubičke Toplice organizirala je jednodnevni izlet u Hrvatsku Kostajnicu i posjetila njihovu tradicionalnu jesensku manifestaciju „Kestenijadu“.

Na put smo krenuli autobusom, uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Prije samog dolaska na odredište, grupa je posjetila spomenik Gordanu Ledereru, postavljenom na brdu Čukur pokraj Hrvatske Kostajnice. U Hrvatskoj Kostajnici naše čekao je bogat i zanimljiv program. Posjetitelji su ovdje došli iz različitih dijelova Hrvatske, ali i susjednih zemalja, mogli smo se uputiti u kostajničke šume, sakupljati kestene i ponijeti sa sobom.

U gradu se moglo uživati u raznovrsnoj ugostiteljskoj ponudi te na brojnim štandovima isprobati i kupiti proizvode domaćih i malih proizvođača. Gradom se širio miris pečenih kestena , a posebno su oduševljavali i različiti specijaliteti pripremljeni od kestena. Osim toga svi smo mogli uživati u bogatom kulturno- zabavnom programu. Naše umirovljenike posebno je oduševio nastup KUD-ova koji su došli iz različitih dijelova Hrvatske. Prepuni dojmova vratili smo se natrag u naše Stubičke Toplice uz želju da sljedeće godine ponovno posjetimo ovu prekrasnu manifestaciju.(Hul)

Piše: Ana Lešković

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

PRED LJETNU STANKU

  Tijekom lipnja Podružnica „Seniori Studentskog grada“ iz istoimenog naselja u zagrebačkoj Dubravi dovela

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?