Joyce ima samo 91 godinu i inspiracija je mnogima!

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Joyce Jones je u posljednjih sedam desetljeća osvojila hrpu prvenstava i medalja u badmintonu, tenisu i pickleballu. 

Otkrili smo od Joyce da postoji jedno veliko žaljenje u njezinoj atletskoj karijeri. Iako u to vrijeme to nije bilo veliko razočaranje, Joyce žali što je iz medicinskih razloga morala propustiti Državne seniorske igre 1991. u Syracuseu. Od početka se natjecala na svim drugim nacionalnim seniorskim igrama i ponosna je što je na svakoj osvojila barem jednu zlatnu medalju, a ponekad čak i 6. U 2019. Joyce je nastavila dominirati svojom dobnom skupinom te je dva puta osvojila zlato i u pickleballu i u tenisu. Ali ona i dalje govori o “onoj koja je pobjegla”.

S godinama je bilo i  drugih izazova – operacije desnog stopala, oba koljena  oštećeno lijevo rame, , kila, slomljeni zglob, slomljeni lakat i slomljena nadlaktica pri padu i nadomjestak katarakte, među ostalim i manje operacije. Nakon što je nestala u Sirakuzi, većinu vremena je imala za ozdravljenje kako bi se vratila na   teren.

Joyce Jones predstavlja perspektivu najboljeg osobnog izgleda na mnogo načina – kako u svojoj odlučnosti da se izbori s izazovima kako bi ostala aktivna desetljećima, tako i u nesebičnim naporima volontiranja kako bi pomogla i inspirirala druge stvaranjem sportskih mogućnosti u svojoj državi i u nacionalnoj seniorskoj kategoriji. Igre. Mnogi igrači duguju zahvalnost Joyce i Donu za mogućnosti koje su im otvorili, a svi možemo izvući inspiraciju iz njezine priče za postizanje vlastitog najboljeg.

Bravo za Joyce!

 
 
 
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

PRED LJETNU STANKU

  Tijekom lipnja Podružnica „Seniori Studentskog grada“ iz istoimenog naselja u zagrebačkoj Dubravi dovela

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?