PDV sa 25 %, na 13 %, već od 1. siječnja 2019.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Lidl je prvi trgovački lanac koji je najavio velika i drastična sniženja cijena namirnica. Snizit će se cijene mesa, jaja, ribe, povrća, voća, dječjih pelena i to čak mjesec dana prije na snagu nastupi porezna reforma. Naime od 1. siječnja 2019. PDV, za ove proizvode više neće biti 25 %, nego 13 %. Ali Lidl se odlučio čak mjesec dana ranije sniziti cijene tih proizvoda već od 1. prosinca 2018.

Dakle od 1. siječnja iduće godine porezna reforma obuhvatila je i izmjene u sustavu PDV-a, pa će mnoge kategorije sa sadašnjih 25 % na 13 %. Lidl je prvi krenuo u tu akciju čak mjesec dana ranije i poziva sve da se i sami uvjere u njihove nove cijene proizvoda, kojima su drastično pale cijene.

Lidl je lanac trgovina koji je u Hrvatsku stigao 2006. godine, a danas diljem Lijepe naše broji čak 96 trgovina, te ima više od 2 300 zaposlenika. Lidl je i uvijek nudio velike akcije i mnoge artikle po niskim cijenama, čak kada drugi trgovački lanci to nisu, ali ovaj put se odlučio na najveći potez godine, prije porezne reforme. Prosinac je ionako jedan od najudarnijih potrošačkih mjeseci, što se tiče budžeta građana, tako da će ova usluga svakako svakome dobro doći.

Inače Ministarstvo poljoprivrede i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, je rekao da će mnogi centri sada i pokušavati dignuti cijene uoči blagdana, a kasnije to pokušati kompenzirati nakon prvog siječnja, iduće godine. No navodi da će se javnost i građani svakako na to upozoravati. Svakako jedan od najudarnijih potrošačkih mjeseci zasigurno će Lidlu zbog ovog marketinškog pristupa donijeti mnogo veću zaradu, nego onim trgovačkim lancima koji će cijene podignuti u prosincu.

 

Vijesti

Hitna prevencija nasilja nad starijim osobama

12 simptoma dehidracije

Seks i intimni odnosi namijenjeni samo za mlađe ljude? Ma jok.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

CROATIA FIRST!!

Pažljivo slušajući što su sve naši političari pričali i još uvijek pričaju nakon nastupa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?