Održana prezentacija novih proizvoda njemačkog proizvođača Meyra

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Na ŠRC Jarunu (Otok Trešnjevka) je 10.9. 2021. održana svečana prezentacija novih proizvoda Meyre i firme Famax d.o.o. za sve osobe s invaliditetom.

Tvrtka Meyra iz Njemačke je više od 80 godina jedna od najznačajnih proizvođača invalidskih kolica. Famax d.o.o. se zadnjih 10 godina postojanja  pozicionirao kao jedna od vodećih tvrtki u području opskrbe korisnika ortopedskim pomagalima, a ekskluzivni su zastupnici i/ili distributeri vodećih svjetskih proizvođača.

Uz predstavnike tvrtke Meyra, prezentaciju je vodio i direktor Robert Jurić iz tvrtke Famax čiji je službeni zastupnik za hrvatsku.

 

“Formula za naš uspjeh je već postavljena u prošlosti: stručno znanje i savjeti, suradnja sa kvalitetnim partnerima te orijentiranost prema našim kupcima. Famax već godinama pruža svojim kupcima vrhunsku opremu naših partnera te iz toga vučemo želju i strast da i dalje pružamo vrhunska tehnološka riješenja u  fizioterapiji i njezi tijela, u suradnji sa našim partnerima. Famax  će i dalje nastaviti poboljšavati kvalitetu rada terapeutima i drugim stručnjacima te kvalitetu života svim našim klijentima” rekao nam je g.Jurić.

Druženje i prezentacija se održala na prostoru kod natkrivenog odmorišta za osobe s invaliditetom, uz zakusku.  Posjetilo ju je mnoštvo partnera i posjetitelja koji su mogli sudjelovati i u bogatoj nagradnoj igri a koje je posebno za ovu priliku pozvao Famax d.o.o.

 

Posjetitelji su pokazali veliki interes za novim proizvodima  a koje se nalaze i u ponudi ove poznate i važne njemačke tvrtke a iste možete naručiti kod tvrtke Famax d.o.o. 

 

Posebnost ovog događaja su veliki broj novih modeli elektromotornih invalidskih kolica kao i najnovija superlagana aktivna invalidska kolica NanoC izrađena od karbonskih vlakana s monokok okvirom. 

Ukoliko tražite kvalitetna ortopedska pomagala, sigurno ste na pravom mjestu. Više o novim proizvodima možete pogledati u našoj galeriji:

 

Također sve ostale proizvode možete pogledati i na FAMAX.HR

Famax d.o.o. · Meyra – službeni zastupnik za Hrvatsku · vl. Robert Jurić · M: 091 2231 101 · E: robert@famax.hr.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?