Nevjerojatno moćne: 2 namirnice uklanjaju želju za slatkišima i ubrzavaju mršavljenje

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Želite li smršavjeti, riješiti se ovisnosti o šećeru i očistiti svoje tijelo? Pripremite ovaj stvarno učinkovit recept koji će vam pomoći da brzo uspijete!

Da je šećer štetan, dobro je poznato. Ne sadrži nikakve hranjive tvari koje naše tijelo treba, ali je ovisnost  jedan  od glavnih krivaca za nastanak upale u našem tijelu.

Međutim, s vremenom upala može dovesti i do ozbiljnijih bolesti, poput raka. No ovisnost o šećeru nije laka i našem tijelu je potrebna pomoć kako bi se lakše riješila.

Što se događa s našim tijelom ako jedemo šećer?

Kad jedemo šećer, u tijelu se oslobađa sluz. Ove sluzi uzrokuju da se gljivice i štetne bakterije počnu razmnožavati. Paraziti se također množe. Ti paraziti oduzimaju našu energiju i zahtijevaju još više šećera. Stoga se povećava želja za slatkišima. Kad jedemo slatko jelo, naša razina energije raste u trenu, ali također vrlo brzo pada i želja za hranom ponovo se pojavljuje, čak i ako našem tijelu nije potrebno ponovno hranjenje. To uzrokuje nakupljanje masnih naslaga i razvijanje bolesti tijekom godina. Naš imunološki sustav slabi, postajemo sve osjetljiviji na bakterije i viruse.

Ako se uspješno riješimo parazita, tjelesna težina uskoro će se vratiti u normalu, a želja za slatkišima polako će nestati. U našem tijelu nema opasnih parazita i poboljšava se naše dobrobit. Nismo više umorni, pospani, nestaju čak i glavobolja i slaba probava. Čak i ako mislite da vaše tijelo ne ovisi o šećeru, ispravno je barem dva puta godišnje učiniti iscjeliteljski tretman koji učinkovito čisti tijelo od parazita.

 

Sjemenke lana i klinčići


Sjemenke lana i klinčići su hrana koja je vrlo učinkovita u uništavanju parazita svih vrsta. Trebat će vam deset dijelova lanenih sjemenki i jedan dio klinčića da pripremite ljekovitu smjesu.

Dakle, ako ćete uzeti 100 grama lanenih sjemenki, dodajte 10 grama klinčića. Sve zajedno pomiješajte, a zatim sameljejte u prah. Zatvorite u staklenu posudu s poklopcem. Uzimajte dvije žlice dnevno. Prah, naravno, ne treba uzimati sam, pomiješajte ga s vodom, čajem, juhom, jogurtom …

Uzimajte ovaj pripravak tri dana zaredom, a zatim napravite pauzu tri dana i ponovite ponovo. Dakle, inzistirajte na mjesec dana. Tijekom tog vremena u tijelu će se početi odvijati promjene, paraziti će napustiti vaše tijelo.

Uz to, za još bolje rezultate, možete jesti hranu koja dodatno čisti tijelo od otrova, gljivica i parazita. To su kiseli kupus ili repa, kiselo mlijeko, sjemenke bundeve, sjemenke suncokreta, peršin, zeleno povrće.

 

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave