„Na odmor iz snova sa Media Turist agencijom – specijalist za putovanja za umirovljenike“

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

 

Turistička agencija Media Turist d.o.o. svoj rad započela je 1997. godine s poslovnim sjedištem u samom srcu Zagreba, na adresi Trg N. Zrinskog 17. Od osnutka poslovanje agencije temelji se na širokoj ponudi organiziranih i individualnih putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu, s naglaskom na organizaciju odmora za umirovljenike te učeničkih putovanja: jednodnevnih izleta, višednevnih terenskih nastava, maturalnih putovanja i škola u prirodi.

Agencija se specijalizirala za organizaciju putovanja i odmora za umirovljenike te su najviše aranžmana realizirali upravo za njih. Godinama surađuju i organiziraju izlete za mnoge udruge iz cijele Hrvatske. Velik broj njih im se vraća jer su izrazito zadovoljni pruženim uslugama i brigom o svakom putniku. Jednako tako odnose se prema pojedincima koji dođu u agenciju.Pristupaju im personaliziranim odnosom i brinu o svakom pojedinom putniku.

Cijeli tim, sastavljen od mladih turističkih djelatnika, potkovanih znanjem, iskustvom i kreativnošću uvijek je spreman udovoljiti svim željama svojih klijenata, pronaći i organizirati za njih upravo ono što traže.Direktor agencije Media Turist, Ivo Fatović, bavi se turizmom već impresivnih 40 godina. Samim time vrlo dobro poznaje sve destinacije Hrvatske te želje i potrebe umirovljenika. Glavni proizvod ovog perspektivnog tima je Katalog za umirovljenike. Katalog se sastoji od palete aranžmana smještenih u niz atraktivnih destinacija duž Hrvatske obale. Umirovljenici izabiru njihove aranžmane jer imaju najnižu cijenu na tržištu prihvatljivu upravo ovom segmentu potrošača te uključuju prijevoz.

Za kraj poruka agencije Media Turista – „Želja da svakom od Vas, prezentiramo i približimo svaki kutak Lijepe Naše, vodilja je našeg poslovanja. Posjetite nas na web stranici (http://www.media-turist.hr/ ), a rado ćemo Vas primiti i u našoj poslovnici u neposrednoj blizini živopisnog parka Zrinjevac – Očekujemo Vas!“

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?