MEDULIN: Ugodan penzićki susret

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

    Školjić je mali poluotočić na moru na zaštićenom dijelu Kamenjaka općine Medulin. Kamenjak je mjesto za sportske sadržaje, staze orhideja i biciklista. Uglavnom za zdrav život onih koji mogu uživati. To je raj za kulturna i gastronomska druženja i manifestacije. U zelenoj boji borovih šuma i bijeloj boji morskih stijena te jedinstvenog medulinskog morskog plavetnila, izgradili su Medulinci svoje blagostanje. Nakon duge, preduge Covid pauze, članovi podružnice upravo su se tu krajem lipnja okupili kako bi proveli nekoliko sati u druženju koje su toliko dugo čekali.

     Penzići su uživali u objedu, bliskosti mora, glazbi, pjesmi, sve unatoč vrlo visokoj temperaturi zraka. Ugostiteljski objekt na samom moru pruža poseban osjećaj divljine i svojim se izgledom uklapa u krajolik. Tijekom i nakon druženja, bili su jako sretni, zadovoljni i zahvalni, jer osim telefona tijekom mjeseci izolacije nisu imali kontakte s  članovima. Očekivali su dobru atmosferu, ali ovo je bio pun pogodak i najljepši poklon onima koji su tek izašli iz svojih kuća.

     Ne čudi stoga da ih se okupilo čak 90-ak. Bili su izrazito zadovoljni, jer svima je previše tužnih priča, a ono što su izgubili neće vratiti nikad.(Glas umirovljenika)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

PRED LJETNU STANKU

  Tijekom lipnja Podružnica „Seniori Studentskog grada“ iz istoimenog naselja u zagrebačkoj Dubravi dovela

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?