ISTARSKA ŽUPANIJA: Sportski susreti u mislima

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

U centru Istre, u Pazinu, održana je sjednica Skupštine Županijskog povjereniš­tva SUH-a Istarske županije. Nakon dugo vremena sjednica je održana „uživo”, što je razveselilo sve prisutne. Po prvi put je predsjedala nova predsjednica ŽP SUH-a IŽ, Đina Šverko. Tom prilikom Đina je dobila buket cvijeća i najljepše želje za uspješan budući rad. Sjednicu je vodila iskusna sindikalistica, predsjednica Podružnice SUH-a Pazin Mirjana Monas, i jednostavno su točke dnevnog reda odrađene bez zastoja i kom­plikacija. Na dnevnom redu je bio konačni Financijski izvještaj za 2020.godinu.

     Nažalost, broj članova značajno je manji u odnosu na prethodnu godinu. Na na­vedeno je utjecala pandemija Covida-19, jer čim nema posebnih aktivnosti, članovi i novi umirovljenici gube interes za članstvo. Ipak, nakon rebalansa financijskog plana za 2021. naši Istrijani, kažu, raspolažu s dovoljno financijskih sredstava koja im omogu­ćavaju normalizaciju rada.

     Posebno ih raduju pripreme za XI. sportske igre SUH-a IŽ koje će se održati u Pore­ču, naravno, ako to dozvole epidemiološke mjere.

Formiran je Organizacijski odbor koji će imati zadatak uskladiti potrebe i mogućnosti u vezi s organizacijom igara i svečane večere nakon igara. Posebno kvalitetna i žustra rasprava vodila se u vezi s pokretanjem aktivnosti, kao i o izmjenama i dopunama Statuta SUH-a. Donesen je zajednički zaključak o formiranju Radne grupe od 3 člana koja će razmatrati problematiku, dati svoja mišljenja i rješenja, te zajednički prijedlog SUH-a Istarske županije uputiti Središnjem uredu. Nakon službenog dijela sjednice, uslijedio je simpatičniji dio, zakuska s neizbježnim i veselim druženjem.(Glas umirovljenika)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?