Grad Vukovar i ove godine sufinancira jednodnevne izlete umirovljenika u Bizovačke toplice

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

“Siguran sam kako uz ostale sadržaje koje pružamo, odlazak umirovljenika u Bizovačke toplice je iznimno lijep i adekvatan način kako bi našim umirovljenicima uljepšali slobodno vrijeme”

U organizaciji Grada Vukovara i ove godine umirovljenici sa 60 i više godina s područja grada imat će mogućnost jednodnevnih izleta u Bizovačke toplice. Prema riječima gradonačelnika Vukovara Ivana Penave Grad ove izlete sufinancira već četiri godine tako da umirovljenici plaćaju 10 kuna dok Grad Vukovar pokriva iznos do ukupne cijene od 34 kune. Kazao je i kako je za ovu namjenu u gradskom proračunu osigurano 100.000 kuna, a jednodnevni izleti bit će organizirani svakog utorka.

Ovaj projekt smo u suradnji s Hrvatskom udrugom umirovljenika osmislili prvenstveno kako bi sadržajno obogatili živote sugrađana treće životne dobi jer nam je jako stalo da imaju što bogatiji društveni život. Siguran sam kako uz ostale sadržaje koje pružamo, odlazak umirovljenika u Bizovačke toplice je iznimno lijep i adekvatan način kako bi našim umirovljenicima uljepšali slobodno vrijeme – rekao je Penava. Predsjednik Hrvatske udruge umirovljenika i invalida rada grada Vukovara Andrija Biro istakao je kako prošlogodišnja iskustva odlaska u Bizovačke toplice govore im da se radi o izvrsnoj praksi te da su ti izleti za njih zdravstveno korisni, a u isto vrijeme omogućuju im i druženje.prenosi

Za koga ćete glasati na parlamentarnim izborima?

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave
napovoljnija invalidska kolica