ČETRNAESTI SPORTSKI SUSRET UMIROVLJENIKA PGŽ-A

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Nakon pauze u 2020. godini zbog CORONA virusa, te prolongiranja rokova s travnja (uz Dane Županije) na srpanj, uspješno je realiziran 14 sportski susret umirovljenika PGŽ-a u Fužinama.

Organizator ovogodišnjega susreta je Matica umirovljenika PGŽ-a, pokrovitelj je PGŽ, a domaćin Općina Fu- žine, veliki turistički ponos zelenoga srca Hrvatske.

Susretu se odazvalo 17 udruga iz cijele županije; otoka, Rijeke, Liburnije, crikveničko-vinodolskoga i goranskoga kraja. Iako, brojčano manje od dosadašnjih, prisustvovalo je oko dvjestotinjak sudionika.

Nakon pića dobrodošlice i doručka, uslijedilo je svečano otvaranje. Ženska klapa Sklad iz Bakra izvela je državnu i himnu Primorsko-goranske županije. Nazočnima su se obratili:

Predsjednik Matice umirovljenika PGŽ-a, Zdravko Vinter, domaćin, predsjednica Udruge umirovljenika Fužina, Vesna Delak Merle, predstavnik Općine Fužine, Dario Colnar. Goran Petrc, pročelnik PGŽ-a, otvorio je natjecanje.

Slijedilo je ono najbitnije. Natjecanje. Boćanje, pikado, ubacivanje lopte u koš i nabacivanje kolutova. Po završetku, slijedio je ručak. Poznati goranski fažol nakon kojega su bili proglašeni pobjednici.

Medalje su osvojile sljedeće udruge:
Kastav, tri medalje.
Po dvije medalje osvojili su:
Bakar, Sunce Crikvenica, Fužine, Matulji, Delnice. Po jednu medalju osvojile su:

Kraljevica, Brod Moravice, Čavle, Lokve, Rijeka, Rab, Vrbovsko – Lukovdol i Viškovo.

Domaćin je svim učesnicima dodijelio zahvalnice za sjećanje na susret. Uz ugodno druženje, susret završava sa željom za ponovnim viđenjem na petnaestom sportskom susretu 2022.(Hul)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

PRED LJETNU STANKU

  Tijekom lipnja Podružnica „Seniori Studentskog grada“ iz istoimenog naselja u zagrebačkoj Dubravi dovela

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?