Baki u nevolji pomogao nepoznati mladić u Splitu

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Moja je baka u Splitu izgubila novac za režije, a mladić kojeg je srela na ulici pomogao joj je da ih plati”. To je Dalmatinskom portalu ispričala jedna djevojka koja se putem medijima željela zahvaliti humanom neznancu.

Događaj se odigrao u ponedjeljak, kada je njena baka s novcem namijenjenim plaćanju računa za režije krenula u poštu. No, kada je u stigla na šalter shvatila je da novca nema i da ga je izgubila negdje putem.

Baka se toliko uznemirila da se rasplakala na ulici, a tada joj je, kako je ispričala unuka, prišao mladić u ranim tridesetim godinama koji ju je upitao zašto plače. Kada mu je objasnila, uzeo je račune i zbrojio ih te joj potom dao potrebni novac, ostavivši čak i višak.

“Kaže da ju je nasmijao, zagrlio i rekao da će biti sve u redu. Užasni kišni dan i ova nesretna godina, a baš me obradovalo momkovo srce. Želim mu zahvaliti, barem ovim putem, ako ikada vidi”, ispričala je unuka zahvalna mladiću koji je pomogao njenoj baki.

Kaže kako ga je baka opisala kao mlađeg momka, s dužom smeđom kosom, plavim očima. Kaže, odavao je dojam mirnog i kulturnog mladića. Na kraju mu je uputila i poruku: “Hvala ti od srca. Želim ti puno zdravlja i sreće”.

Ipak još na svijetu postoje dobri ljudi spremni pomoći starijima u nevolji, ova priča je definitivno i dokaz toga.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave
napovoljnija invalidska kolica