Polaris zaustavlja napredovanje Multiple Skleroze

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Polaris zaustavlja napredovanje Multiple Skleroze

O efikasnosti ovog uređaja najbolje svjedoče brojni korisnici koji su uspjeli da se izbore čak i sa teškim oboljenjima

Danas je znanstveno poznata činjenica da živimo u vibratornom svemiru. Dakle, uvijet postojanja je kretanje – vibracija, i što intenzivnije vibriramo to smo prisutniji i jači.

Naše stanice i njihove organele vibriraju određenom prirodnom frekvencijom i kada je sve dobro naštimano, onda je i zdravlje besprijekorno. Međutim ono što se događa kroz vrijeme zbog utjecaja raznih vanjskih i unutarnjih faktora koje remete taj sklad, dolazi do slabljenja tih vibracija i poremećaja frekvencije osciliranja naših stanica, te kao posljedica toga nastaje bolest. Na našu sreću, postoji jedan izuzetno jednostavan, a u isto vrijeme moćan uređaj – POLARIS disk, koji na sasvim prirodan način pojačava dotok životne energije u naše stanice omogućavajući im da se regeneriraju i uspostave normalno funkcioniranje – kao prije nastanka bolesti.

Princip rezonancije je u pozadini svega. Kada stanica prepozna svoju frekvenciju koja je pojačana pomoću POLARIS diska, ona počinje rezonirati s njom i višestruko pojačava amplitudu, odnosno snagu svoje vibracije. Ponovno počinje vibrirati snažno kao na početku života i tada je sposobnna da se odupre drugim stranim frekvencijama, odnosno da se obrani od svih štetnih vanjskih i unutarnjih agensa. To u osnovi i je princip pomlađivanja, odnosno vraćanja u prethodno, besprijekorno fiziloško stanje. Dakle dolazi do ponovnog naštimavanja stanica, organa i cijelog organizma. Stanice mladog organizma imaju snažne vibracije i shodno tome sposobne su da se obrane od štetnih utjecaja.

Kako vrijeme prolazi, vibracije su kao na klatnu – sve slabije – i takve stanice nisu u stanju izboriti se s vanjskim štetnim utjecajima. Zbog toga stariji ljudi su podložniji razboljevanju u odnosu na mlađe osobe. Dakle potrebno je pojačati snagu stanične vibracije što se uspješno postiže primjenom POLARISA. Svakodnevnim dodavanjem energije jačamo kompletan organizam i produžavamo mu životni vijek. I ono što je iznad svega – poboljšavamo kvalitetu života.

Čuda su ipak moguća

Nedavno mi se javila gospođa Erika Bukman iz Stare Moravice s fascinantnom pričom. Kada sam ju pitao da li bi željela da objavimo njeno iskustvo, rekla je: „Pa naravno doktore, ovo je istina!“ Ubrzo sam osobno otišao do nje. Naime od 2000. godine Erika vodi borbu s posljedicama Multiple skleroze. I pored redovite terapije, tremana u toplicama, primjene alternativnih metoda liječenja, stanje se pogoršavalo. Nakon 10 godina gotovo je izgubila funkciju pokretanja desne noge. Desno stopalo je spalo i vuklo se prilikom hoda pomoću štake. Već nakon drugog dana korištenja POLARIS diska stopalo se podiglo. Poslije dvanaest dana tretmana nogu koji nije bez pomoći ruku mogla podići na krevet, sada diže bez problema, u što sam se osobno uvjerio. Po noći je morala ustajati u toalet i po pet-šest puta, a sada se to svelo na eventualno jedanput. Nakon toga joj je njen šestogodišnji unuk rekao: „Bako, ti bolje hodaš!“ Kćer i ostali ukućani s radošću primjećuju da se ponovno počela smijati. S obzirom na to da je 29 godina radila u uredu imala je problema i sa kralježnicom i kako sama kaže, od kad koristi POLARIS, kralježnica ju više ne boli. I dodaje da sada svi ukućani uz POLARIS spavaju mirno i boljeg su raspoloženja. Ispratila me je na nogama uz veliki osmijeh.

Ovo je iskustvo koje zaista ulijeva nadu i vraća radost življenja. Također pokazuje kakve su regenerativne sposobnosti našeg organizma kada mu se obezbjedi energija za normalno funkcioniranje. Dakle, uz POLARIS, čuda su ipak moguća.

SPECIFIČNA PRIMJENA POLARIS-A KOD:

Svih vrsta bolova, bolne kralježnice i zglobova, loše cirkulacije, opstipacije, problema s crijevima i želucem, hemoroida, ginekoloških i uroloških problema, PMS-a, klimakteričnih tegoba, neplodnosti, oslabljenog libida i potencije, uvećanja prostate, pretilosti, plućnih i srčanih problema, problema sa štitnjačom i sinusima, glavobolje, nesanice i lošeg raspoloženja…

O AUTORU :

Dr. Dino Tomić, spec. ginekologije i porodništva

Preko 20 godina bavi se istraživanjem drugih mogućnosti liječenja izvan ograničenih domena klasične medicine: kvantnom i biorezonantnom medicinom, homeopatijom, akupunkturom i energetskim tehnikama.

 

info@polarisdisk.hr

www.polarisdisk.hr

 

 

Za koga ćete glasati na parlamentarnim izborima?

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave
napovoljnija invalidska kolica