ŽIVNULE AKTIVNOSTI U UDRUZI UMIROVLJENIKA U MEĐIMURJU

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Dolaskom toplijih dana, snažnije su se aktivirali umirovljenici iz Udruge umirovljenika Ivanovec u Međimurju. Zajedničkim snagama uredili su društvene prostorije u kojima često borave, osvježili prostor novim zavjesama i dogovorili dane u tjednu kada bi se, poštujući epidemiološke mjere, mogli zajednički družiti. Svakog ponedjeljka u jutarnjim satima provodi se mjerenje krvnog tlaka i šećera, a srijedom, prema dogovoru s voditeljicom, odvijaju se individualne informatičke radionice sa zainteresiranima i znatiželjnim članovima. Istodobno se vani, na otvorenom, igraju pikado i viseća kuglana.

U narednim mjesecima želja im je proširiti svoje aktivnosti i na nordijsko hodanje, bicikliranje, otvaranje edukacijskih i animacijskih aktivnosti – zabavni kviz za starije osobe, izleti tokom godine, sportski susreti i slično. Nabrojene aktivnosti organiziraju i koordiniraju predsjednica Nada Sabol i voditeljica aktivnosti na projektu, Mateja Balent, preko Saveza udruga umirovljenika i starijih osoba Međimurske županije čija je Udruga umirovljenika Ivanovec članica.

Svi zainteresirani željni dobre zabave, aktivnog načina života sa zrncem informatičke poduke – učlanite se u Udrugu. Za detaljnije informacije, obratite se predsjednici Udruge Nadi Sabol na broj mobitela: 098/943-2085 (HUL)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?