Visoka ocjena za radionicu

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Posljednju od četiri radionice u sklopu projekta „Pravna pomoć starijim osobama: od informacije do zaštite” pravnici SUH-ovog Pravnog savjetovališta održali su  u Bjelovaru, u prostorijama lokalne SUH-ove podružnice. Pravnike je, pred 16 okupljenih članova, srdačno predstavila predsjednica podružnice Ana Široki. U uvodu je voditelj Pravnog savjetovališta SUH-a Ante Kuprešak po­zdravio sve prisutne te upoznao prisutne s radom Pravnog savjetovališta SUH-a.

      Nakon toga su Kuprešak i mladi pravnik Vedran Grahek okupljenima pojašnjavali teme o nasljednom pravu, oporuci, dosmrtnom i doživotnom uzdržavanju, ugovoru o darovanju, kupoprodajnom ugovoru, socijalnim i mirovinskim pravima i drugim temama. Tijekom i nakon radionice, prisutni su postavljali pitanja koja su se ticala tematike radionice, ali i razna druga pitanja. Prisutni članovi su bili jako zadovoljni informacijama koje su dobili na samoj radionici, ispunili su evaluacijske listiće gdje su ocjenama od 1 do 5 vrednovali radionicu, te je ukupna prosječna ocjena za radionicu bila visokih 4.9.

     Nakon završetka radionice svi prisutni su nastavili druženje u obližnjem restoranu uz prigodno jelo i piće.(Glas umirovljenika)

 

SVI PRAVNI SAVJETI

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

PRED LJETNU STANKU

  Tijekom lipnja Podružnica „Seniori Studentskog grada“ iz istoimenog naselja u zagrebačkoj Dubravi dovela

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?