VIŠE OD 800 UMIROVLJENIKA NA SPORTSKIM SUSRETIMA

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Udruga umirovljenika grada Zaprešića bila je domaćin 26. sport- skih susreta umirovljenika Zagrebačke županije. Više od 800 umirovljenika okupilo se na igralištu srednje škole „Ban Josip Jelačić“ kako bi poslušali riječi dobrodošlice domaćina Borisa Puhaka, predsjednika zaprešićkih umirovljenika, ali i gradonačelnika Zaprešića Željka Turka.

Predsjednik županijske udruge umirovljenika Josip Jakopač imao je samo riječi hvale za sve koji već godina ulažu napore kako bi se umirovljenički dani proveli što kvalitetnije bez obzira na teškoće s mirovinama. Izrazio je žaljenje što prošle godine susreti nisu održani radi pandemije, ali i radost što je ove godine do susreta ipak došlo. „Jedva smo dočekali današnji dan! Imamo 164 ekipe, a svi sudionici susreta imaju COVID potvrde. Hvala Županiji što brine o nama, bez nje ne bi bilo ni ovakvih susreta ni naše Zajednice“, ispričao je Josip Jakopač, predsjednik ZUU Zagrebačke županije. Susrete je svečano otvorio župan Stjepan Kožić.

Susreti umirovljenika Zagrebačke županije svake godine se organiziraju tijekom dva dana. Prvog dana su na rasporedu sportski susreti, a umirovljenici imaju prilike okušati se u pikadu, povlačenju užeta, streljaštvu, belotu, šahu, kuglanju…, a drugi dan je rezerviran za umirovljeničke pjevačke zborove.

-Najprije se želim svima vama zahvaliti što se tijekom radnog vijeka doprinosili razvoju Zagrebačke županije, a mi uvijek to imamo na umu i razmišljamo kako vam možemo umirovljeničke dane napraviti boljima i kvalitetnijima. Mi skrbimo prema našim mogućnostima o vašim potrebama, a podaci govore da smo u zadnjih 10 godina za umirovljenike izdvojili 12 milijuna kuna – rekao je župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić.

Rezultati: Kuglanje: Zaprešić, Ivanić Grad, Dugo Selo. Potezanje užeta – žene: Sveta Nedelja, Jakovlje, Zaprešić. Streljaštvo: Dugo Selo, Gradec, Bistra. Šah: Zaprešić, Jastrebarsko, Dugo Selo. Pikado- žene: Jastrebarsko, Bistra, Zaprešić. Belot: Ivanić Grad, Dubrava, Sveti Ivan Zelina.(Hul)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?