UZ POŠTIVANJE MJERA PROTIV KORONE BORAVAK ZA PAMĆENJE

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Umirovljenici Svete Nedelje i Zaprešića u Crikvenici

 

Članovi Gradske udruge umirovljenika Sveta Nedelja i Gradske udruge umirovljenika Zaprešića boravili su, uz sve mjere opreza i upute vezane za COVID -19, u Crikvenici 10-tak dana na talasoterapiji.

Bolnica je specijalizirana za liječenje i medicinsku rehabilitaciju dišnih organa i reumatizma. Talasoterapijskom i klimatoterapijskom liječenju izvrsne uvjete pružaju položaj na moru, obilje sunčanih sati i povoljna zračna strujanja.

Josip Jakopač, predsjednik Gradske udruge umirovljenika Sveta Nedelja: -Ovdje je 30-tak naših članova boravilo od 17. do 27. ožujka. Mi smo tu šesti puta zaredom, a to povrđuje da smo zadovoljni, kompletnim pružanjem zdravstvenih i ostalih usluga.

Boris Puhak, predsjednik Gradske udruge umirovljenika Zaprešića:

Mi smo ovdje od 15. do 27. ožujka i prvi puta smo. U Crikvenici boravi 43 umirovljenika naše gradske udruge koji su veoma zadovoljni. Pored propisane terapije nazočni smo i na stručnim – zdravstvenim predavanjima, a slobodno vrijeme koristimo na organiziranim izletima.

Sve je prošlo u najboljem redu i zadovoljni smo druženjem, nakon toliko vremena, zajednički je zaključak, ali i poruka da se u ovakvim susretima moraju poštivati mjere za zaštitu od korone. (Hul)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

PRED LJETNU STANKU

  Tijekom lipnja Podružnica „Seniori Studentskog grada“ iz istoimenog naselja u zagrebačkoj Dubravi dovela

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?