Uz epidemiološke mjere ipak se družimo

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Članice Kluba umirovljenika i starijih osoba Krimeja iz Rijeke vježbale su  na otvorenom –na sportskom terenu „Kampus“, koji je u blizini Kluba Krimeja. One redovito vježbaju na tom terenu – na otvorenom već cijelu godinu dana kada im vremenske prilike dozvoljavaju.

Na taj način nastavile su s vježbanjem koje je organizirano prije 13 godina od kako je klub otvoren. To vježbanje i pridržavanje propisanih epidemioloških mjera, dalo je rezultate. Tako da smo od svih brojnih članova Kluba imali smo 2 pozitivna na coronu.

U Hrvatskoj imamo dvije „pandemije“: corona virus i pretilost. Najdeblji smo u Evropi. Muškarci prednjače, preko 35%. Nažalost ima i djece oko 20%. Vježbanjem, zdravom prehranom i raznovrsnom aktivnošću borimo se protiv obe „pandemije“.

To su članice Kluba Krimeja i dokazale. One su uvijek vesele, raspoložene i vole šalu, a to im omogućuje i redovno druženje. Corona virus poremetio je život u svim srednama, u svijetu u cjelini, pa je za pohvalu da se pronađu mogućnosti organiziranja aktivnosti i druženja u takvim uvjetima, iako u daleko manjem broju. Pohvalu zaslužuje i Dinka Blažić, tajnica Kluba Krimeja koja to sve organizira, usmjerava i prihvaća sve dobre ideje naših članica i članova. Što bi se jednostavno reklo: Dinka je „duša“ kluba Krimeja. (Hul)

Koji je vaš favorit za gradonačelnika Grada Zagreba?
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?