STUDENTSKI GRAD: Neumorni aktivisti

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

 

     Kako je zbog lošeg uroda izostala je planirana berba jabuka, jabuke su se po povoljnijoj cijeni naručile od jednog OPG-a iz Međimurja. Isto tako podijeljene su donacije kivija, ne samo članovima, već i susjednim podružnicama.

Lijepo vrijeme se još uvijek koristilo za vježbanje na otvorenom, dok je nastavljen projekt EU „Reketom do sreće i zdravlja”.    Kreativne radionice „HUKA”-e izostale su radi popisa stanovništva, ali će se nastaviti provoditi u dvorani mjesnog odbora Studentski grad, gdje se mogu poštivati epidemiološke mjere. Isto tako nastavit će se projekt EU pod nazivom „(RE)kreativci za seniore” čiji je nositelj Udruga “Inkubator sreće” u suradnji sa Treća dob Hrvatska. Održano je i zdravstveno predavanje oftalmologa, također financiran projektom   EU pod nazivom „Mi­rovina u pokretu” od strane Udruge umirovljenika MUP-a.

    

 

Uglavnom se družilo na otvorenom, tražilo se kestene na Slje­menu, ali i na Zelinskoj kestenijadi, gdje se mogao kušati gulaš koji su spravljali sudionici Gulašijade, uglavnom članovi lovač­kih društava. Jedan dio članova odlučio se posjetiti Trst gdje se održavala regata, te Palmanovu gdje se malo „shopingiralo”, ali uglavnom se najviše vremena provodilo u prirodi. Na izlet se išlo i na Brijune, jer se željela iskoristiti povoljna ulaznica za umirov­ljenike od 90 kuna, pošto su bila tzv. „otvorena vrata”.(Glas umirovljenika)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

PRED LJETNU STANKU

  Tijekom lipnja Podružnica „Seniori Studentskog grada“ iz istoimenog naselja u zagrebačkoj Dubravi dovela

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?