ŠTO UČINITI KADA JE PUNI MJESEC

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Jedan od najzanimljivijih ezoteričnih fenomena, i na sreću često ga možemo vidjeti je pun mjesec. Pun mjesec nije slučajna pojava, jer je Sunce tada točno nasuprot Mjeseca.

To usklađivanje apstraktno djeluje na sve ljude,iako, na neke više, a na druge manje. I priče naših baka govore puno o toj pojavi, jer se njihov učinak može vidjeti i dokazati čak i putem brojeva (zločini, broj rođenih).

Kako utječe na zdravlje, možemo primijetiti kroz nesanicu i poremećaj spavanja. U vrijeme punog mjeseca pojačavaju se fizički simptomi kod već postojećih problema. Naime, organizam je spreman za bilo kakve promjene u tom periodu, pa odlazak frizeru ili kozmetičaru ne smije biti odgođen.

Kako na ljude pun mjesec jednako tako djeluje i na biljke i na životinje. Primjećujemo da su tada nemirniji nego obično, i imaju potrebu za više kretanja. Međutim, psi koji inače mnogo laju postaju gotovo nepodnošljivi tijekom tog razdoblja. Svima nam je poznata slika vuka koji zavija na Mjesec, pa stoga, nije slučajno da ljudi govore kako psi laju na mjesec! Za vrijeme punog mjeseca biljke trebate ostaviti na miru i odgoditi poslove u vrtu.

Ukoliko želite napraviti promjenu i krenuti naprijed u teškim životnim situacijama, činite slijedeće:

– Upoznajte sebe bolje, radite na sebi! Posvetite se svojim ciljevima i željama

– Morate znati kako doći do promjene, jednostavno morate naći i iskoristiti metode u kojima ćete brzo i lako postići željene ciljeve. Morate početi raditi stvari drugačije, inače se promjena neće dogoditi. Jako je važno da pustite stare stvari koje Vas povlače unatrag i krenete naprijed.

Mjesec je općenito povezan s našim osjećajima. Mnogi efekti Punog Mjeseca na ljudsko ponašanje i emocije skriveni su duboko u našoj podsvijesti. Dakle, pun Mjesec ima utjecaj na ljude, on emitira energiju koja uvelike utječe na sve nas osobno, kao i na društvo u cjelini.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?