SKUPŠTINOM OBILJEŽILI PRVO DESETLJEĆE RADA

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Više od 140 članova Matica umirovljenika „Orljave“ iz Brestovca godišnjom skupštinom je proslavilo prvih deset godina postojanja, a nazočili su predsjednik Općinskog vijeća Brestovac Tomo Vrhovac, predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije Nediljko Nenadić, te čelnici udruga umirovljenika sa područja Požeštine.

Predsjednik „Orljave“ Vlado Grgić najavio je nastavak aktivnosti izletom u Daruvarske Toplice.

-Kroz ovih deset godina bilo je dosta uspjeha u radu, posebice kada su u pitanju djelovanje i nastupi pjevačkog zbora, te sportske aktivnosti među kojima se ističu umirovljenice s niz prvih mjesta na županijskim natjecanjima u pikadu i streljaštvu – istaknuto je na skupštini uz opasku da je prošla godina zbog pandemije korona virusa donijela zastoj u radu udruge. Ipak u prošloj su godini imali tri prezentacije proizvoda za starije osobe kada se okupio dio članstva, te su proslavili Dan žena.

Donijet je plan rada za 2022. godinu koji obuhvaća organizaciju izleta, sudjelovanje na županijskim glazbenim i sportskim susretima, uključivanje novih članova u pjevački zbor, te suradnja sa umirovljeničkim udrugama ove županije, kao i udrugama brestovačkog kraja.

-Vi ste jedna od najboljih matica umirovljenika, a ova godina je imala i  jubilej od 75 godina kada su u požeškom kraju osnovane prve udruge umirovljenika – istakao je čestitajući jubilej predsjednik Matice umirovljenika županije Nediljko Nenadić, te najavio ovisno o mjerama županijske sportske i pjevačke susrete umirovljenika do kraja godine.(Hul)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?