Radost življenja koja nema cijenu. O čemu se točno radi ?

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

POLARIS

 

Radost življenja koja nema cijenu

Godinama se bavimo pronalaženjem načina kako prebroditi ili ublažiti patnju, koju ljudi trpe zbog raznih zdravstvenih problema. U svim tim traganjima došli smo i do kako neki kažu “čudesnog” energetskog diska POLARIS. Da je to bio pravi pogodak koji je nadmašio sva moguća očekivanja, govore nam iskustva korisnika koje svakodnevno dobivamo sa svih strana svijeta. Evo nekih od njih, ovoga puta iz Češke.

NEMA VIŠE MIGRENA

Dobar dan, korisnik sam POLARIS diska od kako se počeo prodavati u Češkoj republici. Nakon postignutih rezultata na sebi, kupila sam ga svojoj kćeri i zetu. Moja iskustva sa diskom su izvanredna. Nosim ga stalno sa sobom. POLARIS je pomoć u svakom trenutku kada zatreba meni i drugima, te ga od srca preporučujem. Još jednom hvala svima koji su zaslužni za ovaj genijalni izum. Nekoliko godina unazad imam jake migrene, loše reagiram na promjenu vremena, svakodnevne glavobolje me iscrpljuju. Imam problema sa vratnim dijelom kralježnice i bolove u bedrima. Počela sam stavljati disk na sve dijelove tijela gdje sam osjećala bol i vjerujte mi, sve moje tegobe su nestale. Pomoću diska čistim prostor spavaće sobe prije nego navečer legnem te cijelu noć spavam bez prekida, a ustajem nasmijana i puna energije. Uz pomoć POLARIS diska energiziram vodu koju pijem i to me dodatno osnažuje. POLARIS vas za kratko vrijeme nauči da osluškujete signale koje šalje vaše tijelo i na taj način mu pomažete. Zaista čini čuda. Velika prednost je što se lako koristi, ne morate imati nikakvo prethodno znanje o njemu, a radost koju osjetite kada vas prestanu mučiti stari zdravstveni problemi je zaista nemjerljiva. Još jednom veliko hvala! (Věra Boháčová, Ústí nad Orlicí, CZ)

Vera Boháčová

ZAISTA ČINI ČUDA

 

Od Siječnja sam korisnik diska koji je stalno uz mene. Jednom prilikom je kolegica na poslu dobila jake grčeve i trpjela jaku bol od butine pa niz cijelu nogu. Sjetila sam se diska koji mi je bio u džepu, dala joj da ga stavi na bolno mjesto i nakon jako kratkog vremena bol je nestala. Odmah je cijeli odjel u kojem radim kupilo diskove. Drugom prilikom isprobali smo disk na dječaku koji ne može spavati, stavili disk ispod njegovog kreveta, i zamislite zaspao je! Moj djever cijeli život radi na krovovima i dosta je lošeg zdravlja. Također obožava disk, jako mu godi. Nedavno sam posudila disk mojoj prijateljici koja se gušila u toku gripe. Prenosim njene reči: “To šta sam iskašljala, u svom životu još nisam doživjela“, također je bila oduševljena diskom. Imamo unuke, blizanke od 2 godine. Jedna zaostaje u rastu i ima samo 9 kg. Uvijek kad je držim u krilu i prelazim diskom po njenim leđima, iako ju ne dotičem, ona ga osjeća, uvijek ga traži da ga drži u rukama. Tako da mi imamo samo pozitivna iskustva. Ja disk uvijek stavljam na kralježnicu ispod remena, te me već za nekoliko trenutaka prestanu boljeti križa, ali nekada kada ga zaboravim izvaditi osjećam vrtoglavicu koja je meni znak da napravim pauzu.

HVALA VAM. (Jarmila Bohatá, Ostrava, CZ)

Veliki je broj zahvala koje nam stižu, ali najveće hvala zaslužuju veliki znanstvenici dr. Georg Lakhovsky i genijalni Nikola Tesla. Hvala im za ovaj dar i sve ostale koje su podarili cijelom čovječanstvu.

 

SPECIFIČNA PRIMJENA POLARIS-A KOD:

Svih vrsta bolova, bolne kralježnice i zglobova, loše cirkulacije, opstipacije, problema s crijevima i želucem, hemoroida, ginekoloških i uroloških problema, PMS-a, klimakteričnih tegoba, neplodnosti, oslabljenog libida i potencije, uvećanja prostate, pretilosti, plućnih i srčanih problema, problema sa štitnjačom i sinusima, glavobolje, nesanice i lošeg raspoloženja…

 

Oautoru:

Dr. Dino Tomić, spec. ginekologije i porodništva

Preko 20 godina bavi se istraživanjem drugih mogućnosti liječenja izvan ograničenih domena klasične medicine: kvantnom i biorezonantnom medicinom, homeopatijom, akupunkturom i energetskim tehnikama.

 

Naručivanje putem telefona:

Tel. 095 5155 446

Cijena: 295 kn + 32 kn poštarina

E-mail: info@polarisdisk.hr

www.polarisdisk.hr

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave