Pomiješajte sol i ocat: Za 24 sata dogodit će se nešto nevjerojatno! Jeste li ovo ikad probali?

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Ako pomiješate morsku sol i alkoholni ocat, dogodit će se nešto nevjerojatno za 24 sata. Čitajte dalje i uvjerite se sami.

Jednostavnom pripremom možete lako ukloniti negativne vibracije iz svog doma, privući pozitivnu energiju i živjeti smirenije.

Svi žele imati miran dom u kojem se mogu odmarati i osjećati dobro. Ali to nije uvijek slučaj. Ponekad je dom ispunjen negativnim vibracijama i energijom i zato se možemo osjećati gore, a kod kuće smo još više umorni i razdraženi. Negativna energija može pokvariti odnos prema obitelji, blagostanju i zdravlju. Stoga je ispravno očistiti svoj dom od negativnih energija i privući pozitivne vibracije u čist prostor.

Vjerovali ili ne, isplati se pripremiti ovaj recept koji će vam olakšati disanje, bit ćete mirniji i odmorniji.

RECEPT PROTIV NEGATIVNE ENERGIJE

Ta recept vam treba čaša vode, morska sol i alkoholni ocat.

U prozirnu čašu uspite morsku sol u količini koja će ispuniti otprilike jednu trećinu čaše. Zatim ulijte jednu trećinu vode i isto toliko alkoholnog octa te ostavite čašu u prostoriji za koju mislite da je puna negativne energije.

Priprema je laka. Ulijte alkoholni ocat u vodu, dodajte više morske soli i stavite ga na središnju točku u vašem stanu. To je pogodna soba u kojoj najčešće borave vi, ostali članovi obitelji, kao i gosti. Spremnik sa smjesom ne smije biti na vidljivom mjestu, ne bi trebao privlačiti oči drugih. Ostavite ga 24 sata.

Nakon tog vremena vaš će se dom očistiti, lakše ćete disati, neće biti više negativne energije.

 

POKUŠAJTE!

Za koga ćete glasati na parlamentarnim izborima?

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave