Premijer Plenković odgovara ponovno na pitanje koja mu se danima postavlja – smiruje tenzije koliko je to u njegovoj moći!

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Povodom početka cijepljenja protiv koronavirusa u Hrvatskoj, odmah nakon što je prva osoba u Hrvatskoj, štićenica doma za starije na Trešnjevci Branka Aničić, primila cjepivo, premijer Andrej Plenković dao je izjavu.

“Zaista sam sretan u ime Vlade”, rekao je premijer Plenković u obraćanju medijima te dodao kako cjepivo ide prvo najranjivijim građanima i zdravstvenim radnicima.

“Očekujemo da uskoro budemo u prilici da se vratimo u normalan život. Čestitam gospođi Aničić koja je vedra duha i prva koja je primila cjepivo”, govori.

Zašto se političari nisu cijepili prvi premijer je odgovorio:

“Zato jer smo u prvoj dozi dobili samo 9.750 doza. Naša politička odluka, jasno, je bila da cjepivo dobiju oni na prvoj crti obrane i oni koji rade s najranjivijim građanima. Bit će vremena za takvu vrstu cijepljenja, demonstracija koje bi trebale na određeni način potaknuti ljude da se cijepe. Ove doze su za one kojima cjepivo najviše treba”.

“Uvjeren sam da će se kroz mjesece pred nama ogroman broj hrvatskih građana cijepiti”, govori premijer.

“Mislim da je svima dosta života koji nije uobičajen”, zaključio je premijer

 

Da li se novom normalnom očekuje kraj ili će biti još normalnijeg, što slijedi dalje, ostaje nam za vidjeti. Mišljenja su podjeljena.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

CROATIA FIRST!!

Pažljivo slušajući što su sve naši političari pričali i još uvijek pričaju nakon nastupa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?