Počinje sezona kupanja na bazenima, karte za umirovljenike po povoljnijoj cijeni

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

 

Sezona kupanja na otvorenim bazenima SRC Šalate krenula je danas, a otvoreni bazeni Sportskog parka Mladost s radom počinju 31. svibnja. Gradska kupališta Jaruna i Bundeka s radom će početi u petak, 1. lipnja.

Ljeto već polako kuca na vrata, a dnevne temperature već ovaj tjedan prijete da će se popet na 30+. Bazen na Šalati svoja vrata za posjetitelje otvorio je danas, a u sljedećih nekoliko dana s radom započinju i Sportski park Mladost te gradska kupališta na Jarunu i Bundeku.

Cijene korištenja bazena ostaju iste kao i prošle kupaće sezone kada su prepolovljene po preporuci gradonačelnika Milana Bandića, piše antenazagreb.hr.

Umirovljenici, djeca i osobe s invaliditetom će za cjelodnevni boravak na bazenu izdvojiti samo 5 kuna radnim danom, a 10 kuna subotom i nedjeljom.

Prema procjeni regulatornih tijela, sve plaže na SRC-u Bundek su ocjenjene izvrsnim za kupanje. Plaže Otok Trešnjevka i Otok veslača na Jarunu ocjenjene su dobrom kakvoćom vode, dok su Otok Univerzijade, Veliko i Malo jezero ocjenjene nezadovoljavajućom ocjenom. Na njima se možete kupati, ali samo na vlastitu odgovornost.

Na plažama će dežurati kvalificarni spasioci te će na oba kupališta biti dostupna prva pomoć i dežurni liječnik.

Ukoliko vas zanima mjesečna karta, moći ćete ju kupiti za 100 kuna. A ako vam se plivanje baš jako svidi i poželite plivati cijelu godinu, za godišnju ulaznicu ćete platiti 900 kuna koja vrijedi na svim bazenima.mirovina.hr

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?